zambesc.com RSS Feed

La Timisoara daca te musca un caine, il poti musca si tu

Primaria Timisoara anunta o noua serie de reguli in privinta cainilor vagabonzi. Regulile de fapt nu vor fi pentru caini ci pentru timisorenii si firma sau firmele de ecarisaj. Vechiul contract cu firma de ecarisaj a expirat astfel se pregateste o noua licitatie.
caini vagabonzi
Cei care se vor inhama la ,, vanatoarea ” de caini vor avea o raspundere ceva mai mare. Sau cu alte cuvinte primaria Timisoara incearca sa se spele pe maini de atributii, adica nu mai vor sa raspunda in cazul in care cineva este muscat de caine.

Cei care vor raspunde de acest lucru vor fi cei de la ecarisaj, evident cu o conditie: cei muscati vor trebui sa demonstreze ca au fost muscati de un caine si nu de nevasta sau sot, sau poate vreo soacra mai pofticioasa happy. Dupa ce se stabiliste ca a fost vorba de un caine, urmeaza partea a doua. Trebuie demonstrat ca acel caine nu era intr-o curte ci pe un domeniu public, ba s-ar putea sa fie nevoie de o reconstituire si asa mai departe.

Pana la urma eu ma indoiesc ca vreo firma de ecarisaj va despagubi vreo victima a unui maidanez, cert e ca primaria Timisoara nu are nicio raspundere. Daca totusi aveti ghinionul sa va muste vreun Bubico fara stapan, va recomand sa il muscati si voi. E singura solutie sa ,, reglati conturile” big grin .

, , ,
Un Comentariu
  1. Simon :

    A zis pe data de 23 martie, 2014

    Încă o afacere cu dedicatie, asta a devenit subiectul, câini vagabonzi.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*