Primarul Robu nu mai vrea sa fie ,, rob ”

Ca mai toti politicienii, primarii si toti cei ce la un moment dat aveau nevoie de votul nostru, si domnul Robu, primarul Timisoarei a promis cateva lucruri. Adica el va fi corect, va munci, cetateanul va fi mai presus de orice, bla, bla. Dar se pare ca s-a saturat de cetatenii orasului Timisoara, asa ca dupa o mustruluiala la adresa Politiei locale comunitare sau cum se mai numeste vrea ca cetatenii orasului Timisoara sa fie aspru pedepsiti de comunitari, ca altfel le taie salariile.

Sunt de acord sa fie pedepsiti cei care incalca legea, desi ma indoiesc, nu am vazut comunitar sa abordeze vreun conducator X6.., sau macar vreun bronzat cu lant la gat care azvarle pampersul pe geamul masinii. Plus ca pe primar il doare in cot, de legea lu’ peste, doar ieri a incalcat-o de doua ori.

O data si-a lasat masina in strada, pur si simplu in strada, ca deh.., e primar si poate. Iar a doua oara si-a trimis un inaintas de la comunitari sa ii tina loc de parcare. Pai eu daca am abonament pentru parcare de ce nu pot sa parchez ?…Nu,..ca vine primarul. Pai ma doare in cot, acum nu e aici in parcare, iar parcarea e libera.

Deci legea e pentru timisoreni dar nu si pentru primar.

2 comments

  1. Mda…asta inseamna atitudine comunista, si tare mi-e teama ca niciodata n-o sa scapam de ea!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.