Politia Comunitara Timisoara in actiune

Din cand in cand Politia Comunitara Timisoara mai face cate o actiune pentru presa, ca deh si ei iau salarii. Astazi au pus mana pe cativa cersetori pe care i-au amendat si respectiv confiscat sumele obtinute din cersit….asta afirma Politia Comunitara ca ar fi sursa banilor. Insa realitatea poate fi alta. Nu imi plac cersetorii, dar de data aceasta Politia Comunitara a fost mai prejos decat cei pe care i-au ridicat astazi.

Unul din cersetorii ridicati este un barbat care poate fi intalnit mai in fiecare zi in Piata 700 din Timisoara si poate fi numit o mica vedeta. Si aceasta din cauza Politiei Comunitare, ori de cate ori il ridica ii apare poza prin ziare. Motivul e unul simplu de fiecare data i se confisca o suma importanta de bani, astazi doar 1000 de lei, acum cativa ani 3500 de lei, alta data in jur la 9000 lei si asa mai departe. Ok, Politia Comunitara si-a facut treaba…oare?

Omul este bolnav psihic, nu poate formula o fraza coerenta, iarna doarme pe capacele de canal…………iar politia il ajuta….ii confisca banii. Cred ca pana la urma aceasta persoana bolnava este un jolly joker pentru Politia Comunitara. Cand au nevoie de un subiect pentru a face cate o conferinta de presa ridica pe acest cersetor bolnav.

Mi-ar fi rusine daca as lucra in aceasta institutie, o institutie al carei rost nu il vad, nu il inteleg………..Oare nu Politia Comunitara ar fi trebuit sa rezolve treaba pana la capat, daca e un om de spital, azil..nu ar trebui dus acolo ?…..sau scuze, e mai simplu l-au amendat….

9 comments

  1. In aceasta institutie a statului, adica Politia Comunitara am impresia ca s-au strans cei mai fara logica oameni,….nimic nu are sens. Referitor la cazul de mai sus, ma gandesc de cate ori se confisca sumele si nu se declara…

  2. In cazul in care li se scade sau nu primesc tot salariul pe o luna il au pe acest om sarmanul … Ii iau tot ce a agonisit si gata! Si de ce sa il duca la azil sau spital daca pentru ei e lozul in plic?!

  3. mijlocul primariei de a jecmani timisorenii, eu nu mai merg la vot pt nimeni pina nu vor disparea analfabetii astia ; niste aroganti cu liceu la seral si minti nema au ajuns niste eroi ai TIMISOAREI RUSINEEEE noului primar, mai bine punea o taxa pe orice, decit sa tina niste cacati sa ne ieie banii ii dadeam mai cu drag de buna voie

  4. „Mi-ar fi rusine daca as lucra in aceasta institutie, o institutie al carei rost nu il vad, nu il inteleg…”
    Dilema s-ar putea rezolva foarte simplu, ar fi suficienta o simpla rasfoire a legii.
    „Oare nu Politia Comunitara ar fi trebuit sa rezolve treaba pana la capat, daca e un om de spital, azil..nu ar trebui dus acolo ?ÔÇŽ..sau scuze, e mai simplu l-au amendatÔÇŽ.”
    Nu, nici politia locala, nici politia romana nu ar putea rezolva pana la capat treaba din cauza vidului legislativ…in mare parte aceste persoane ajung sa fie predate unui centru/adapost/spital insa nu zabovesc prea mult acolo deoarece nu-i poate obliga nimeni sa ramana, nu-i poate tine nimeni cu forta…

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.