Politia Comunitara din Timisoara se lauda

Politia Comunitara din Timisoara ne anunta ca ei sunt foarte corecti, adica doar 20 % din amenzile contestate de catre cetateni au fost anulate de instanta. Adica Politia Comunitara da amenzi aiurea, pai cum asa…parca ei dau sanctiuni conform legii si nu dupa ureche. Sau agentii lor sunt intr-o ureche si nu cunosc legislatia dupa care impart amenzi. Situatia cu cele 20% de procese pierdute e una foarte grava, adica procentul este enorm……Dar cei care nu dau in judecata Politia Comunitara ?…..sa inteleg ca unii dintre noi platesc amenzi aiurea, fara acoperire legala.
Daca ar fi sa extindem cei 20% la alte instrumente de aplicat legea, atunci am avea :

– 20 % permise auto suspendate aiurea.
– 20 % puscariasi fara vina.
– 20 % amenzi Garda Financiara aiurea.
– 20 % amenzi Politia Rutiera aiurea.

Pai la noi mai toate sunt aiurea, culmea e ca cei de la Politia Comunitara Timisoara se si lauda cu aceste ,, performante’’.

7 comments

  1. :)) si asteapta sa vezi tot asa de acum inainte, pana cand nu o sa se schimbe tot regimul asta idiot, cu toti din parlament (adica nu toti, sunt si unii ce chiar se pricep, dar datorita magnatilor nu au cum sa iasa la suprafata).

  2. Pai cu ce altceva sa se poata lauda!? Fiecare se lauda cu ce „cu ce are” , iar noi nu ducem lipsa de nimic :)))

  3. Astea de la politia comunitara sunt niste tampiti, parca ar fi niste robotei nereusiti, toti nu stiu nimic altceva decat amenzi, in mare lor majoritate fara acoperire. Daca s-ar duce tot romanul sa conteste amenzile, politia comunitara s-ar desfinta.

  4. 20%? Pai este un procent ENORM pentru orice alta tara, nu Romania…ciudate reactii, dar ma rog, ce sa ma mai mire 😀

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.