CNA – ul trage apa mai repede la OTV

Televiziunea OTV ramane fara licenta de emisie incepand cu 4 iulie, aceasta decizie venind dupa una anterioara care anunta retragerea licentei in luna septembrie….Intrebarea mea : la ce post de televiziune se vor uita fanii OTV ? Cred ca vom avea multe persoane debusolate din cauza aceasta, lipsa mestrului Dan de pe sticla ii va face pe multi sa isi piarda echilibrul, telul…ce vor face acesti oameni ?
Iata cateva solutii pentru Spiderman Dan Diaconescu, acest Chuk Norris de Romania :

1. Isi face televiziune in Congo si emite pe satelit, astfel nu se va subordona CNA-ului romanesc, ci celui din Congo.

2. Isi face post de radio, dar va trebui sa scoata din program emisiunile cu babe mute.

3. Inregistreaza emisiunile si le proecteaza la cinema, adica de maine la Hollwood Multiplex ruleaza emisiunea Baba posedata cu Dan Diaconescu in direct.

4. Fara radio si tv, totul se desfasoara live la inmormantari, parastase, etc, unde se aduna lume se prezinta si Nija Dan.

Desi daca ma gandesc bine nu prea merita efortul, avand in vedere ca publicul OTV are o varsta venerabila, si din aceasta cauza scade de pe o zi pe alta. Probabil la fiecare emisiune se sting 2-3 telespectatori in direct..sau inregistrat.

Una peste alta nu pot decat sa salut ca cineva s-a gandit sa traga apa, e normal sa fie trasa apa ca altfel pute..

8 comments

  1. NU cred asa ceva… deci de ziua Americi adio Prostia televizata a Romaniei… LOL

  2. ce mult mi-ar place sa dispara acest canal..doar ca nu stiu care va fi reactia doamnelor mai in varsta:D:))

  3. Foarte fain iti dai cu parerea in ultimele doua randuri! Mai e nevoie de tras apa si prin alte locuri… OTV-ul a dat startul ca mirosea cel mai rau :))))

  4. O nu se poate! Domnu Dan sa nu mai apara pe ecran? Mi-a ascultat Dumnezeu rugamintile ca prea multi prosti sunt in tara asta si din pacate au tv si Otv si il cred pe cadavru asta mobil ca le da 20.000 de euroi! Daca ar durea prostia…Ar fi jale!

  5. e mai bine asa ca ne-am saturat cu totii de prostia si minciunile OTV-iste si nu mai vrem manipularea prostilor sau a celor mai slab pregatiti!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.