Cu ranga in Catedrala de la Timisoara

Astazi un individ impreuna cu ranga lui s-a prezentat la Catedrala din centrul Timisoarei. Nu a venit sa repare ci dimpotriva a inceput sa sparga prin interior, chioscul de suveniruri din incinta fiind una din victime. Secventa aceasta parca apare si in Biblie intr-o alta forma insa apropiata cat de cat. Nu vreau sa ii dau dreptate celui care a facut acest gest de protest …Da, de protest impotriva faptului ca biserica s-a indepartat de Evanghelie… acesta cel putin a fost motivatia, explicatia individului…..

Nu vreau sa judec si nici sa dau solutii sau argumente………….insa pe undeva individul are oarece dreptate. Nu solutia aleasa de el este cea buna, dar sper sa fie un semnal de alarma pentru unii mai mari si mai mici ai bisericii care conduc limuzine si uita de rostul lor. Cat il priveste pe individul cu ranga.., bineinteles l-a luat Politia.

8 comments

  1. Bine ca nu a fost nimeni ranit… poate a avut de gand sa faca ceva bine, dar asa … asa e prea riscant pentru ceilalti din jur.

  2. Nu trebuia sa recurga la un astfel de gest chiar daca nu ii convenea situatia! Cineva e sus si ii judeca pe fiecare!

  3. Asa ceva nu se face intr-un lacas sfant,nici mie nu imi convine toata mascarada asta mai ales ca ieri citeam in ziar ca nu stiu unde preotii au pe post de ambulata un X5! WTF la ce va trebuie X5 nu e buna si o dacie 1310 combi? nu e bine dar nu trebuie sa te razbuni asa,e cineva sus care ne vede si o sa aiba grija sa primeasca fiecare pe masura sa!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.