Ramanem fara politisti

Nu stiu daca ar fi un lucru benefic sau nu, cert este ca avem toate sansele sa ramanem fara politisti. Dupa cateva scandaluri in care politistii ba au luat mita, ba si-au facut de cap, ba mai nou s-au taiat intre ei ca hotii de cai, mai marii politiei au decis :controale la toate sectiile de politie. Si nu orice controale, vor fi controlati politistii la mansarda…<):) Pai daca e asa, iar controalele sunt pe bune va asigur ca 80% dintre ei vor pica testul. Iar asta nu inseamna ca cei 20 % ramasi sunt persoane competente..... De Politia Locala sa nici nu mai vorbim, acolo sunt angajati doar cei care au picat testele, in cazul acestora e bine daca stiu sa scrie. De fapt testul de dictare ar elimina jumatate din angajatii Politiei Locale. ,, Noroc’’ ca aceste controale, teste psihologice, etc, se fac doar pe hartie, altfel am ramane fara politie.

10 comments

 1. La testul de dictare cred ca ar trece 5% dintre ei, dar, daca le dam si testul mita, ramanem intr-adevar fara politisti! 😀

 2. perfect ! si acum hai la universitate sa facem revolta ca nimeni nu ne mai opreste acum :))

 3. Astia si gandacii sunt singurii care o sa supravietuiasca in cazul unui atac nuclear, asa ca nu va faceti sperante desarte :))

 4. Mada@

  ai dreptate e greu sa intri fara pile, iar cei care reusesc fara pile renunta dupa scoala, multi nu au ,, stomac’’ pentru ceea ce se intampla in Politia Romana.

 5. „Pai daca e asa, iar controalele sunt pe bune va asigur ca 80% dintre ei vor pica testul. Iar asta nu inseamna ca cei 20 % ramasi sunt persoane competente…..”
  In ultima perioada foarte multe persoane au veleitati de psihologi sau poate tu chiar ai licenta in psihologie 🙂
  „De Politia Locala sa nici nu mai vorbim, acolo sunt angajati doar cei care au picat testele, in cazul acestora e bine daca stiu sa scrie. De fapt testul de dictare ar elimina jumatate din angajatii Politiei Locale.”
  Sigur, daca stam sa ne gandim ca acestia sunt selectati inca de la nastere, ca le este interzis sa mearga pana si la gradinita ca nu care cumva vreunul dintre ei sa aiba prea multe deprinderi 🙂

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.