A innebunit lumea

Unii dintre noi cauta neaparat sa fie in centru atentiei, nu conteaza ca asta presupune trei minute la tv si luni sau ani dupa gratii. Saptamana trecuta individul cu toporul de la oficiul postal, nici el nu stia ce voia… Astazi o domnita s-a prezentat intr-un magazin din Timisoara la cumparaturi iar cand sa plateasca si-a dat seama ca are un sprai lacrimogen. Asa ca l-a folosit, pulverzand ochii vanzatoarei. Dupa, a lasat totul balta si a tulit-o.

Tot timpul am avut impresia ca hotii, infractorii au un plan, totul facut la secunda.., dar se pare ca doar in filme e asa. Cazul de la Timisoara e de tot rasul, cucoana a fugit cu masina personala dupa ce a iesit din magazin si evident a fost prinsa imediat. De ce sa faci asa ceva ?..nu imi dau seama, e peste puterile mele, poate vrea sa candideze si nu stie cum sa iasa in fata. Ca potential de politician are…

4 comments

  1. Astia sunt o categorie aparte, spre exemplu stiu multe persoane care cel mai probabil nu castiga mai mult de 800 de lei, insa nu cumpara haine sub 50 de lei de cele mai multe ori.
    SI stiri de acest gen pot continua…

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.