zambesc.com RSS Feed

Primaria Timisoara comunica cu mortii

Nu este o gluma, Primaria Timisoara a inceput sa comunice cu cei morti, de aceasta data initiativa nu este a Primarului Robu cel iubitor de palmieri ci colegul sau viceprimarul Traian Stoia. Nu stiu daca acesta este medium sau nu, cert este ca acesta a trimis niste mesaje mortilor din cimitirele de prin Timisoara. Si nu e vorba de mesaje ce tin de liniste si pace, mai degraba mesaje de razboi. Cu alte cuvinte domnul Stoia le cere mortilor ori sa plateasca cazarea ori daca nu afara cu ei.

Adica toti cei care se odihnesc prin cimitire si nu au mai platit pentru locul de veci sunt anuntati ca ii paste evacuarea. Probabil va intrebati cum comunica ?..Are legatura telefonica directa cu mortii ?..O fi medium ?..Nu, nici una, nici alta, domnul Stoia a pus afise pe crucile mortilor, exact peste locul unde scrie cine si ce face acolo. Primaria a lipit un afis prin care il ameninta pe mort ca are probleme.

Eu ma intreb ce vor face mortii care nu stiu sa citeasca big grin ? Sau cei care sunt plecati de acasa, probabil vor fi scosi afara din cavou / groapa si asta e. Eu zic sa fie plasata sarcina la recuperatori, gen Krug sau alte firme de profil care se ocupa de asa ceva. As vrea sa vad ce strategii ar folosi firmele de recuperari big grin . Ca la tv mortii nu prea se uita, probabil ar impanzi cimitirele cu pliante si bannere.

, , , ,
2 Comentarii
 1. vasile :

  A zis pe data de 12 aprilie, 2014

  Eu cred ca cei ce vor asa ceva sa faca schimb de locuri!

 2. dePop :

  A zis pe data de 12 aprilie, 2014

  Vasile @

  Buna propunerea ta laughing


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*