zambesc.com RSS Feed

Masini de epoca la Timisoara – Intalnirea Retromobil Club filiala Timisoara

Imi plac masinile vechi, iar astazi a fost intr-un fel ziua masinilor de epoca, astfel m-am deplasat si eu la intalnirea Retromobil Club Timisoara s-au parada masinilor de epoca, cum vreti sa ii spuneti.
masini
Un eveniment special care a reunit colectionari ai masinilor de epoca dar si pasionati care momentan doar viseaza la o bijuterie pe patru roti.

parada masinilor de epoca

Evenimentul a fost binevenit, din pacate la Timisoara astfel de manifestari sunt extrem de rare. Desi a fost cam saraca mica expozitie in masini cu adevarat de epoca, pot spune ca aceasta parada a fost o reusita. Poate pe viitor intalnirea va fi ceva mai bogata si mai de durata, doua ore e prea putin pentru un astfel de eveniment. Sunt sigur ca multi au ratat evenimentul.

Iata si cateva poze cu masinile de epoca prezente la Timisoara:

retro mobil Timisoara

masina de epoca

parada timisoara 2014

poze expozitie masini epoca Timisoara

masini retro

poze masini epoca centru Timisoara

masini epoca Timisoara 2014

poza masini epoca

expozitie masini de epoca Timisoara

expozitie masini de epoca 2014

parada masinilor de epoca timisoara

poze masini epoca

poze masini epoca Timisoara

Putine masini si proprietari s-au prezentat astazi, poate si din cauza faptului ca vremea a fost mohorata. Timisoara are un parc interesant de masini istorice, poate data viitoare happy . Urmatoarea intalnire oficiala a masinilor de epoca va fi undeva prin octombrie, sper ca atunci sa fiu prezent si eu cu masinuta mea. Sper sa functioneze pana atunci si Bertonele meu happy .

, , , , ,
Un Comentariu
  1. Grig :

    A zis pe data de 15 aprilie, 2014

    Am fost si eu dar nu prea mi-a plăcut, putine mașini, slăbut.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*