Romanul nu s-a nascut poet

Inca din clasele primare am tot auzit ca romanul ba este frate cu codrul, ba s-a nacut poet. Pana la urma cred ca aceste doua povesti sunt cele mai mari minciuni in ceea ce priveste romanii. Romanul nu e frate cu codrul, s-au poate e un frate vitreg, ceva in genul celor doi Dolanescu.

denumiri ciudate

Doar ca in cazul acestora lipseste codrul, ei sunt cei doi romani. Cu alte cuvinte e gresit sa il faci pe codru frate cu romanul din moment ce cel din urma a defrisat totul.

denumire firma

Cat priveste fraza: romanul s-a nascut poet nici aici nu stralucim, ba dimpotriva romanul nu e prea inspirat as zice eu. Astazi am iesit la o plimbare prin centru Timisoarei, lume multa, vanzoleala in jurul a catorva casute la care se vand produse traditionale, adica carnat, jambon, slanina, soric, jumari. Nu stiu cat sunt de traditionale produsele, insa numele firmelor m-au lasat masca. Una din casute, firme, se numeste Mirifica Univers, mai lipsea ala negru de respira greu si era ,, traditionala” toata taraba ­čÖé .

denumiri firma haioase

O alta taraba alaturi cu o denumire mai de import: Your Beautiful, probabil va ganditi ca acestea vand cosmetice, pe naiba tot cu carnati si slanina se ocupa. Dar suntem optimisti si mergem mai departe, urmatoarea casuta se numeste Golden, ce vinde ? Bijuterii ?! Nu, branza si ceva placinte, clatite.

In concluzie romanul nu s-a nascut poet, ba mai mult e total neinspirat. Asa ca daca auziti ca intr-o familie copiii au prenumele de Gheorghe 1 si altul Gheorghe 2, sa nu va mirati, e doar lipsa de inspiratie ­čÖé .

2 comments

  1. Mul╚Ťi ├«ncep o afacere, iar pe parcurs se adapteaz─â. ╚śtiu firme care au ├«nceput cu v├ónzarea de borcane iar acum sunt mari produc─âtori de p├óine, firma, SRL-ul e acela╚Öi. Denumirile de mai sus nu prea se potrivesc la nimic, dar a╚Öa e romanul. Ii place o telenovela gata sa si identificat acolo si a doua zi scoate ditamai brandul.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.