zambesc.com RSS Feed

Romanul nu s-a nascut poet

Inca din clasele primare am tot auzit ca romanul ba este frate cu codrul, ba s-a nacut poet. Pana la urma cred ca aceste doua povesti sunt cele mai mari minciuni in ceea ce priveste romanii. Romanul nu e frate cu codrul, s-au poate e un frate vitreg, ceva in genul celor doi Dolanescu.

denumiri ciudate

Doar ca in cazul acestora lipseste codrul, ei sunt cei doi romani. Cu alte cuvinte e gresit sa il faci pe codru frate cu romanul din moment ce cel din urma a defrisat totul.

denumire firma

Cat priveste fraza: romanul s-a nascut poet nici aici nu stralucim, ba dimpotriva romanul nu e prea inspirat as zice eu. Astazi am iesit la o plimbare prin centru Timisoarei, lume multa, vanzoleala in jurul a catorva casute la care se vand produse traditionale, adica carnat, jambon, slanina, soric, jumari. Nu stiu cat sunt de traditionale produsele, insa numele firmelor m-au lasat masca. Una din casute, firme, se numeste Mirifica Univers, mai lipsea ala negru de respira greu si era ,, traditionala” toata taraba happy .

denumiri firma haioase

O alta taraba alaturi cu o denumire mai de import: Your Beautiful, probabil va ganditi ca acestea vand cosmetice, pe naiba tot cu carnati si slanina se ocupa. Dar suntem optimisti si mergem mai departe, urmatoarea casuta se numeste Golden, ce vinde ? Bijuterii ?! Nu, branza si ceva placinte, clatite.

In concluzie romanul nu s-a nascut poet, ba mai mult e total neinspirat. Asa ca daca auziti ca intr-o familie copiii au prenumele de Gheorghe 1 si altul Gheorghe 2, sa nu va mirati, e doar lipsa de inspiratie happy .

, , ,
2 Comentarii
  1. Delia Ionescu :

    A zis pe data de 14 aprilie, 2014

    Brand in toata regula big grin .

  2. Cristi :

    A zis pe data de 21 aprilie, 2014

    Mulți încep o afacere, iar pe parcurs se adaptează. Știu firme care au început cu vânzarea de borcane iar acum sunt mari producători de pâine, firma, SRL-ul e același. Denumirile de mai sus nu prea se potrivesc la nimic, dar așa e romanul. Ii place o telenovela gata sa si identificat acolo si a doua zi scoate ditamai brandul.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*