Cati pensionari va avea Romania peste 40 – 50 de ani?

Nu m-am gandit niciodata la pensie si nici nu as recomanda cuiva sa se bazeze pe o pensie de la stat peste 40-50 de ani. Nu vin nici cu solutii in acest sens, insa daca pun la cap toate lucrurile, generatia care plateste acum pensiile pensionarilor nu vor avea nevoie de pensie. Nu va inchipuiti ca vom fi toti milionari si vom renunta la pensie, nu nici vorba. Explicatia e una simpla, politicienii cresc varsta de pensionare tot la 2-3 ani, astazi se discuta cresterea varstei de pensionare la femei de la 63 de ani la 65 de ani.

Pai in felul acesta in 40 de ani ne vom pensiona dupa 90 de ani. Iar la 90 de ani nu o sa ajunga mai nimeni la cate chimicale mancam, cu alte cuvinte in Romania nu va exista niciun pensionar peste 40 de ani. Mai toti vor intra direct din campul muncii in crematoriu sau la capela, dupa posibilitati 😀 .

Deci nu va mai faceti griji pentru pensie , nu veti avea nevoie 🙂 . Ar fi perfect daca totusi am fi scutiti de acele plati lunare care cica sunt pentru pensia noastra.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.