zambesc.com RSS Feed

Prima zi de scoala

A trecut ceva timp de la prima mea zi de scoala, o vesnicie as spune eu. Privind la stiri febra cumparaturilor pentru noul an scolar mi-am adus aminte de prima mea zi de scoala. A fost un eveniment frumos, totul parea mare si total necunoscut pentru mine.
Nu stiu cum dar mi-am gasit locul in prima banca de la mijloc, cred ca totusi am primit un impuls in acest sens din partea mamei.

Totul a fost interesant si fascinant pentru un copil de 6 ani. A doua zi de scoala surpriza, locul meu din prima banca a fost ocupat, un coleg care nu s-a prezentat in prima zi de scoala a venit a doua zi cu parintii, si bineintelesa a fost instalat in prima banca. Aceasta a doua zi, a fost probabil prima dezamagire sau poate primul hop pe care l-a resimtit atunci si care probabil m-a afectat la acea varsta, din moment ce imi este clar si acum in memorie evenimentul.

Colegul din prima banca

Cel care imi luase locul in prima banca era un copil foarte rasfatat, iar parintii ii faceau toate poftele. Era genul de copil care intra des in conflict cu colegii si nu ceda niciodata, desi mai tot timpul nu avea dreptate. In trimestrul doi cred, nu prea mai stiu exact, acesta a ajuns sa aibe un conflict cu un copil mai mare. Pana aici as spune ceva normal, insa si respectivul copil era cam la fel in ceea ce priveste comportamentul, astfel ca o mica cearta a degenerat si s-a ajuns la bataie.

Iar ceva mai tarziu a avut loc un conflict intre parintii celor doi, in mai multe etape, finalizandu-se cu o lovitura de cutit din partea tatalui celui care imi era coleg. Cel lovit a scapat pana la urma, insa tatal colegului meu a fost arestat……….si astfel as zice eu s-a distrus o familie. Dupa multi ani, cred ca deja eram in clasa a VII a, cand tatal colegului meu s-a intors acasa. Cum spunea bunica : ,, conflictul intre copiii nu trebuie sa ajunga si la parintii acestora”. Copiii se cearta si se impaca apoi, adultii nu fac acest lucru tot timpul.

, , ,
8 Comentarii
 1. Pies :

  A zis pe data de 27 august, 2011

  in prima zi de scoala mi s-au facut observatii mie si colegului meu de banca, aveam foarte multe de discutat avand in vedere ca eram si vecini… ce vremuri.
  referitor la articol, mi se pare cam deplasat sa lovesti un om cu un cutit din cauza unui conflict dintre copii

 2. Marius :

  A zis pe data de 27 august, 2011

  Imi aduc aminte ca pentru prima zi de scoala, parintii mei au trebuit sa imi taie codita laughing Eram foarte suparat..

 3. George :

  A zis pe data de 27 august, 2011

  Prima zi de scoala a fost pentru mine ceva foarte frumos; si asta pentru ca mi-am facut rapid noi prieteni .

 4. Alexx :

  A zis pe data de 28 august, 2011

  interesant prima zi de scoal pentru mine a fost foarte frumoasa mi-am facut prieteni noi am cunoscut fetite laughing

 5. Electronice :

  A zis pe data de 28 august, 2011

  Prima zii de scoala a trecut foarte repede.De abia asteptam sa invat sa scriu si sa citesc.

 6. ica :

  A zis pe data de 28 august, 2011

  prima mea zi de scoala a fost cu o bentita pe cap altfel decat a celorlalte fetite. trista.

 7. Anunturi :

  A zis pe data de 29 august, 2011

  O zi interesanta in care trebuia sa stai linistit intr-o banca.

 8. livia :

  A zis pe data de 31 august, 2011

  eu aveam bentita cu pampoane laughing mereu rad cand ma uit la poze


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*