zambesc.com RSS Feed

Vedete, presa, media

Marea majoritate a trusturilor de presa au inceput sa organizeze diverse cursuri prin care te poti specializa in jurnalism, televiziune, etc….ce mai…… devii vedeta. In felul acesta nu m-ar surprinde ca in scurt timp sa fim o tara de vedete, ne-am cunoaste toti intre noi, cei 20 de milioane sau cati mai suntem.

Ca doar daca esti vedeta te stie toata lumea. Sau poate nu am inteles eu bine vom avea vedete pe sectiuni, adica prima grupa prezentatori, vor prezenta tot ceea ce le pica in mana, de la sosete si chiloti prin magazine si pana la masini prin piata. O a doua grupa va fi de asistenti si asistente, vor asista la tot ceea ce va fi in fata lor fara sa faca nimic, eventual din cand in cand vor mai aparea pe cate o conserva cu mancare pentru pisici……………Romanii sunt dispusi la orice, isi aleg orice meserie, ocupatie, doar sa nu munceasca.

, , , ,
7 Comentarii
 1. Marius :

  A zis pe data de 27 august, 2011

  In felul asa Romania devine Hollywood laughing

 2. Marius :

  A zis pe data de 27 august, 2011

  laughing De acord cu ultima afirmatie. Majoritatea romanilor sunt mult prea comozi!

 3. mirel :

  A zis pe data de 27 august, 2011

  Buna asta !!!!

 4. Yamasha :

  A zis pe data de 28 august, 2011

  Stati linistiti…ce fac ei, curs de 3 luni pe 1500-2000E sunt niste porcarii. Nu se invata televiziune in 3 luni…eu intr-un an de zile, de lucrat, nu ma simt ca si cum as sti cu ce se mananca.(aici vorbind dpv tehnic)
  Pe productie e si mai greu pentru cei care nu au incliantie/ sclipire. Chiar daca e un text usor la prima vedere, mesajul transmis trebuie sa fie cat mai neplictisitor si mai concis.
  Daca esti in fata la fel nu inveti acolo sa te descurci cu momente de „forta majora”, telefon in direct in care te poate lua cineva de sus sau iti pica in direct curentul…sau orice alta situatie neprevazuta.
  E bine…mintim poporul cu ….vedetismele…happy

 5. azone24 :

  A zis pe data de 28 august, 2011

  Nici lor nu le e usor sa „taie frunze la caini”. Iti trebuie talent nu gluma sa freci menta si sa behai ineptii.

  Fara asceste daruri nici nu se poate intra in randul vedetelor de actualitate.

  Niste putreziciuni interioare ambalate foarte dragut, la moda sau cum i s-o mai spune, capabile sa starneasca rasul avizilor de Prostie Crasa si MONDEN!

  Rahat pe Bat! Romania tara tuturor posibilitatilor imbratiseaza cu drag idiotii care se „prostitueaza” audio-vizual…sau astia/astea stiu a scrie?

 6. Electronice :

  A zis pe data de 28 august, 2011

  EEE la moda sa fii vedetalaughing)).Sau macar sa apari la TV sa dai si tu cu parerea dar sa na-i nici o legatura cu subiectullaughing).Cum ai zis si tu vom fii o tara de vedetelaughing)

 7. Anunturi :

  A zis pe data de 29 august, 2011

  Sunt vedeta, deci exist.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*