Vedete, presa, media

Marea majoritate a trusturilor de presa au inceput sa organizeze diverse cursuri prin care te poti specializa in jurnalism, televiziune, etc….ce mai…… devii vedeta. In felul acesta nu m-ar surprinde ca in scurt timp sa fim o tara de vedete, ne-am cunoaste toti intre noi, cei 20 de milioane sau cati mai suntem.

Ca doar daca esti vedeta te stie toata lumea. Sau poate nu am inteles eu bine vom avea vedete pe sectiuni, adica prima grupa prezentatori, vor prezenta tot ceea ce le pica in mana, de la sosete si chiloti prin magazine si pana la masini prin piata. O a doua grupa va fi de asistenti si asistente, vor asista la tot ceea ce va fi in fata lor fara sa faca nimic, eventual din cand in cand vor mai aparea pe cate o conserva cu mancare pentru pisici……………Romanii sunt dispusi la orice, isi aleg orice meserie, ocupatie, doar sa nu munceasca.

7 comments

 1. Stati linistiti…ce fac ei, curs de 3 luni pe 1500-2000E sunt niste porcarii. Nu se invata televiziune in 3 luni…eu intr-un an de zile, de lucrat, nu ma simt ca si cum as sti cu ce se mananca.(aici vorbind dpv tehnic)
  Pe productie e si mai greu pentru cei care nu au incliantie/ sclipire. Chiar daca e un text usor la prima vedere, mesajul transmis trebuie sa fie cat mai neplictisitor si mai concis.
  Daca esti in fata la fel nu inveti acolo sa te descurci cu momente de „forta majora”, telefon in direct in care te poate lua cineva de sus sau iti pica in direct curentul…sau orice alta situatie neprevazuta.
  E bine…mintim poporul cu ….vedetismele…:)

 2. Nici lor nu le e usor sa „taie frunze la caini”. Iti trebuie talent nu gluma sa freci menta si sa behai ineptii.

  Fara asceste daruri nici nu se poate intra in randul vedetelor de actualitate.

  Niste putreziciuni interioare ambalate foarte dragut, la moda sau cum i s-o mai spune, capabile sa starneasca rasul avizilor de Prostie Crasa si MONDEN!

  Rahat pe Bat! Romania tara tuturor posibilitatilor imbratiseaza cu drag idiotii care se „prostitueaza” audio-vizual…sau astia/astea stiu a scrie?

 3. EEE la moda sa fii vedeta:)))).Sau macar sa apari la TV sa dai si tu cu parerea dar sa na-i nici o legatura cu subiectul:))).Cum ai zis si tu vom fii o tara de vedete:)))

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.