Ferti-va de ,, bulgari”

Astazi am facut un drum de circa 600 km, evident dus- intors. Este complicat sa conduci pe drumurile noastre fara sa ai incidente in trafic. Mai toate problemele s-ar putea evita daca toti cei implicatii in trafic ar avea macar un neuron functional. Am avut parte de iesiri bruste de pe drumuri fara prioritate, depasiri aiurea, frane bruste si fara sens, etc.

Chiar am asistat la scoaterea in decor a unei masini de Germania in care se afla un cuplu trecut de 60 de ani, foarte probabil cetateni germani care fara nici o vina au ajuns in balarii din cauza unui ,, pilot automat” de origine romana care evident conducea un BMW cu numere de Bulgaria. Cu cat inaintam spre destinatia mea, undeva pe malul Dunarii, cu atat numarul de masini inmatriculate in Bulagaria crestea.

Nu ca ar fi aceasta o problema, insa in 90 % dintre BMW-uri inmatriculate in Bulgaria erau conduse de persoane care aveau mari probleme in ceea ce priveste regulile elementare de circulatie. Am intalnit si carute trase de cai sau chiar magari, dar acestea erau mult mai ok, decat BMW-urile care aveau un bou la volan.

8 comments

  1. Locuiesc in Bucuresti. N-am vazut un „bulgar” sa respecte regulile, merg baietii ca la raliu, fara semnale, cu masini cu stare tehnica indoielnica, atata timp cat „revizia”, gen ITP la noi, costa 50 de euro „fara sa te misti de acasa” cum spune un anunt… Sper sa nu am „placerea” sa intalnesc vreunul.

  2. Pai tocmai asta e problema ca au doar un neuron. Si ala tre sa apese acceleratia, sa traga de volan si de schimbator, sa tina ochelarii versace pe nas si gulerul ridicat la tricou. Cate sa faca si individul ala sihastru? Zau ca ai prea multe pretentii.

  3. Majoritatea sunt doar cu numere de bulgaria dar conduse de romani. Daca mergi in Bulgaria vei observa foarte putine masini deoarece ei nu prea au

  4. da dar majoritatea BMW-urilor si masinilor vechi si nu prea noi :))) inmatriculate in BUlgaria sunt conduse de oameni fara permis ( nu zic tigani ca sa nu ziceti ca am ceva cu ei ) sau de soferi care nu au nici o treaba cu condusul

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.