zambesc.com RSS Feed

Ferti-va de ,, bulgari”

Astazi am facut un drum de circa 600 km, evident dus- intors. Este complicat sa conduci pe drumurile noastre fara sa ai incidente in trafic. Mai toate problemele s-ar putea evita daca toti cei implicatii in trafic ar avea macar un neuron functional. Am avut parte de iesiri bruste de pe drumuri fara prioritate, depasiri aiurea, frane bruste si fara sens, etc.

Chiar am asistat la scoaterea in decor a unei masini de Germania in care se afla un cuplu trecut de 60 de ani, foarte probabil cetateni germani care fara nici o vina au ajuns in balarii din cauza unui ,, pilot automat” de origine romana care evident conducea un BMW cu numere de Bulgaria. Cu cat inaintam spre destinatia mea, undeva pe malul Dunarii, cu atat numarul de masini inmatriculate in Bulagaria crestea.

Nu ca ar fi aceasta o problema, insa in 90 % dintre BMW-uri inmatriculate in Bulgaria erau conduse de persoane care aveau mari probleme in ceea ce priveste regulile elementare de circulatie. Am intalnit si carute trase de cai sau chiar magari, dar acestea erau mult mai ok, decat BMW-urile care aveau un bou la volan.

, ,
8 Comentarii
 1. Yamasha :

  A zis pe data de 29 august, 2011

  nu cred ca poti sa generalizezi chestia asta…peste tot sunt soferi buni si/sau prosti

 2. un Dan :

  A zis pe data de 29 august, 2011

  Locuiesc in Bucuresti. N-am vazut un „bulgar” sa respecte regulile, merg baietii ca la raliu, fara semnale, cu masini cu stare tehnica indoielnica, atata timp cat „revizia”, gen ITP la noi, costa 50 de euro „fara sa te misti de acasa” cum spune un anunt… Sper sa nu am „placerea” sa intalnesc vreunul.

 3. Zoologika :

  A zis pe data de 29 august, 2011

  Pai tocmai asta e problema ca au doar un neuron. Si ala tre sa apese acceleratia, sa traga de volan si de schimbator, sa tina ochelarii versace pe nas si gulerul ridicat la tricou. Cate sa faca si individul ala sihastru? Zau ca ai prea multe pretentii.

 4. Catalin :

  A zis pe data de 29 august, 2011

  Majoritatea sunt doar cu numere de bulgaria dar conduse de romani. Daca mergi in Bulgaria vei observa foarte putine masini deoarece ei nu prea au

 5. dePop :

  A zis pe data de 29 august, 2011

  Catalin @

  Pai si eu ce spuneam…?

 6. Elec :

  A zis pe data de 29 august, 2011

  Eeee clasica treaba cu furatu de masinilaughing) in Bulgaria.

 7. dePop :

  A zis pe data de 29 august, 2011

  Electronice @
  …Nu vad legatura intre subiectul de sus si hotii de masini ..?

 8. gari :

  A zis pe data de 11 ianuarie, 2013

  da dar majoritatea BMW-urilor si masinilor vechi si nu prea noi laughing) inmatriculate in BUlgaria sunt conduse de oameni fara permis ( nu zic tigani ca sa nu ziceti ca am ceva cu ei ) sau de soferi care nu au nici o treaba cu condusul


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*