Permisul de conducere tine si de certificat de nebun ?

Nu stiu cum determina un medic daca cineva e nebun sau nu, probabil il pune sa deseneze, sau sa povesteasca ce vise are. Cel putin metodele acestea le-am vazut in filme. Pana la urma eu zic ca lucrurile sunt ceva mai simple. Daca vrei sa vezi cat de nebun e cineva ii dai o masina pe mana. Din zece masini intalnite in trafic cel putin sapte au un tacanit la…

Nascuti tampiti

Se considera ca omul se naste cu foarte putine,iar restul le asimileaza pe parcurs. Ia cate putin de la parinti, bunici, vecini, adica din mediul in care traieste. Si daca sunt unii care se lauda ca sunt la a doua sau a treia generatie de intelectuali, exista printre noi si multi care sunt la a nu stiu cata generatie de tampiti.

Ferti-va de ,, bulgari”

Astazi am facut un drum de circa 600 km, evident dus- intors. Este complicat sa conduci pe drumurile noastre fara sa ai incidente in trafic. Mai toate problemele s-ar putea evita daca toti cei implicatii in trafic ar avea macar un neuron functional.

Vanatorul de fraieri in trafic

Am primit si eu pe email o poveste interesanta, va las sa cititi. Si sa comentati eventual. 🙂

Repede, toata lumea pe Yahoo! Buzz

Daca foloseati sisteme de genul StumbleUpon sau Digg acum exista ceva si mai usor de folosit: Yahoo! Buzz. Mai usor de folosit din punctul de vedere al celor care va voteaza articolele, pentru ca e de ajuns sa aibe un ID de Yahoo si gata treaba. Asa ca scrieti un articol, si apoi milogiti-va de toti prietenii, rude, cunostiinte, chiar si necunoscuti, sa va dea un Buzz Up la articol….