La Craiova mormintele sunt transformate in locuri de relaxare

Doamna Olguta de la Primaria Craiova face minuni, nu va speriati nu a reusit sa rezolve un rebus. Ci a transformat o cripta intr-o bancuta, un loc de relaxare unde va puteti odihni cu copiii sau pur si simplu puteti citi o carte. La Craiova un mormant al unui ctitor de biserica a fost transformat in mobilier urban. Practic s-a smuls crucea, peste lespede s-au asezat cateva jardiniere din plastic…

BRD in pauza

Saptamana trecuta avand treaba pe la BRD, m-am trezit ca toate ghiseele erau inchise, desi banca era deschisa.

Paza in banci

De fiecare data cand trec pragul unei banci si vad personalul de paza deja standard, adica tanar sau tanara peste 50 de ani, nu pot decat sa imi imaginez ca reactia in caz de jaf nu poate fi decat una demna de un film de comedie.

Bani falsi

In urma cu circa doua saptamani am efectuat cateva schimburi valutare, incasari, plati, etc…in concluzie mi-au trecut dintr-o data multi bani prin mana.

Unii de ras, altii de plans

Astazi am realizat ca am o factura neachitata, iar scadenta ar fi duminica, fiind vorba de serviciul de hosting pentru cateva site-uri. M-am grabit de dimineata sa ajung la agentia BRD din incinta Kaufland,

Prima zi de scoala

A trecut ceva timp de la prima mea zi de scoala, o vesnicie as spune eu. Privind la stiri febra cumparaturilor pentru noul an scolar mi-am adus aminte de prima mea zi de scoala. A fost un eveniment frumos, totul parea mare si total necunoscut pentru mine.

Banca preferata. Rezultate

Doar daca sunteti curiosi sa vedeti rezultatele de la chestionarul cu banca preferata…

Banca preferata

Pentru ca s-au inscat cateva discutii la articoul despre experienta mea cu banca m-am gandit sa fac un chestionar, sa vedem ce banca prefera lumea. Unde au oamenii card, unde isi tin economiile, de unde isi fac credite etc Asa ca votati cu incredere.

Din viata unei tinere angajate la o banca

Fata tanara, energica, si cu chef de munca, tocmai angajata intr-o banca. De fapt, in prima ei saptamana de munca.

Mentalitate romaneasca

Eram azi la banca, asteptam la un ghiseu. Ghiseul de alaturi se inchide (domnisoara a pus un semn mare cu INCHIS). Dupa care s-a apucat sa completeze nu stiu ce pe acolo. Imediat apare un cuplu, pe la 40 de ani. Pareau relativi inteligenti.