zambesc.com RSS Feed

Ponta te premiaza cu o masina Mitsubishi Lancer

Vrei o masina? Nimic mai simplu, participa la concursul initiat de Victor Viorel Ponta. Nu trebuie sa faci altceva decat sa intocmesti o lista cu posibile titluri de carti si sa indici de unde se poate fura continutul.

Titlurile propuse trebuie sa prefateze ,, opere” literare si sa fie perfect compatibile pentru reducerea concediului la Poarta Alba sau alte statiuni unde stau unii cu forta. Pentru sanse maxime la castigarea masinei lu’ Sova, pardon a lu’ Ponta, va recomand sa tineti cont de cateva aspecte. Titlul propus trebuiesa aibe legatura cu activitatea lui Victor Viorel, sau macar a lu’ Viorel. Ar fi bine sa veniti si cu un pic de subiect, dupa cum stiti atat Victor, cat si Viorel au oarece probleme in a redacta un text original.

Iata cateva exemple de posibile carti marca Victor Viorel Ponta :

Cum sa plagiezi cu succes – Poate fi o carte motivationala, un exemplu pentru colegii politicieni.

Pinochio este de origine romana – Poate fi un roman care sa aduca turisti la noi in tara, amenajam casa lu’ Ponta si gata. Vom avea casa memoriala Pinochio.

Pinochio i-a facut pe turcii de la Turceni – Un roman economic-istoric, cum a reusit Pinochio sa jefuiasca Complexul Energetic Turceni. Evident Victor Viorel credea ca la Turceni sunt turci, cei care ne-au invadat de-a lungul anilor. Iar acum el ne-a razbunat pe toti.

Cum sa il aperi pe Sova – Un exemplu de loialitate si iubire intre doi haiduci, merge un pic de Sandra Brown si Sandy Bell.

Succes la concursul domnului Ponta! Un sfat, daca castigati concursul si vi se propune un post la nu stiu ce minister in locul masinii, va recomand sa nu acceptati. Sova cred ca a fost printre ultimii care au benificiat de astfel de premii.

, ,
Un Comentariu
  1. Daniel :

    A zis pe data de 13 iunie, 2015

    Despre aceste subiecte se pot scrie tone de carti si articole…Insa repet, ironia e ironie, insa daca acuzi un om, fie el si premierul unei tari, trebuie sa si demonstrezi acuzatia respectiva… Procurorii au ei metodele lor de a strange probe, sunt oameni capabili si destepti. Sunt convins ca se va face dreptate si in acest caz. Partea proasta a lucrului e alta. Si ma refer la faptul ca-l arestezi iar dupa un timp il plasezi in arest la domiciliu. Eee? Ce s-a rezolvat cu asta? Unde e recuperarea prejudiciului?


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*