Ai trecut pe rosu, te arestam. Daca furi, falsifici, plagiezi, speli bani, te decoram.

Pana acum cateva zile aveam impresia ca evoluam, ne decoloram. Adica culoarea rosie a lu’ nea Ilici, paleste , se sterge, incet, incet. Dar se pare ca a fost doar o iluzie.

Legea in Romania pentru unii muma, pentru altii ciuma

ponta decorat de politie

Nu vreau sa gasesc scuze pentru persoana care a trecut prin loc nepermis si nu a dorit sa se ligitimeze. A gresit de doua ori, poate a fost prea putin ? De aici si raspunsul prompt al legii. Daca incalca legea de peste 17 ori, ar fi fost decorata ? Unii sunt decorati, ba chiar platiti de noi sa ne fure.

Daca doamna din imaginile de mai sus a fost luata pe sus de politie pentru ca nu a dorit sa se ligitimeze, Victor Viorel Ponta pentru cele peste 17 infractiuni ce ar merita ?

4 comments

  1. Stati putin dePop, eu nu spun ca e nevinovat, dar una e sa acuzi si alta e sa-i si demonstrezi vina…si mai apoi, cine e fara de pacat, sa arunce primul piatra…Din punctul meu de vedere toti sa fie arestati, dar daca e sa avem pretentia ca ne indreptam spre democratie, mai intai de toate, un complet de judecata trebuie sa-i demonstreze vina…

  2. Daca ar fi asa, atunci Ponta s-ar pune singur la dispozitia anchetatorilor. Iar povestea cupiatra nu isi are locul, daca era un om de rand acuzat de asa ceva, ar fi fost luat pe sus cu fulgi cu tot…Despre asta e vorba.

  3. Sigur, asa este, daca era un om simplu de mult l-ar fi saltat…totusi Ponta, vrei sau nu, e premierul Romaniei, demisia lui insemna caderea unui intreg guvern…inseamna haos…

  4. Daca marul e stricat il arunci, altfel ii strica si pe restul, cu cat mai repede cu atat mai bine. E mai bine sa pice Guvernul decat sa ,, pice” la un moment dat tara din cauza asta. Cum crezi ca ne priveste occidentul ? Pana si Moldova are mai multa demnitate, ma rog fostul premier al Moldovei.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.