Ponta rezolva problema tablourilor furate din Olanda

Povestea tablourilor furate o stie toata lumea, si cand ma refer la toata lumea nu omit pe nimeni, incepand cu cel mai de rand indian si termminand cu cel mai izolat siberian. Presa lumii ne-a prezentat in fel si chip, astfel ca Romania a fost pe buzele tuturor, si aceasta mai mult din cauza faptului ca o mamaie a facut focul cu cateva mazgalituri vechi. Le-a dat foc ca erau prea aspre sa le foloseasca la sters dosul. Altceva nu stia ce sa faca cu ele.

pablo Picaso cap de arlechiniliescu ion
Foto: Facebook

Presa internationala ne-a sapunit si pe buna dreptate, dar noi avem oameni competenti care vor rezolva problema. Astfel domnul prim ministru Victor Ponta va inapoia toate tablourile in stare perfecta. Este persoana cea mai avizata sa faca acest lucru si dupa cat a promis, in cateva zile tablourile vor fi in Olanda. Ca doar e specialist, doctor in facut copii originale. Iar pentru a arata ca poporul roman este bun, va face cate doua tablouri originale de fiecare…asa sa mai fie de rezerva daca se intampla sa le sterpeleasca cineva.

Mai ramane ca tovarsul Ion Iliescu sa isi faca timp pentru a poza pentru tabloul ,, Cap de arlechin”..restul lucrarilor sunt floare la ureche. Speram doar ca europenii sa nu ne ceara sa reproducem in original si autostrazile din Germania..ar fi o jignire.

2 comments

  1. Base, Iliescu, Vadim si alte cateva personaje de acest gen si exportam tablouri ca pe banda!
    PS: E magistrala imaginea!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.