zambesc.com RSS Feed

Politia Rutiera Timisoara serveste biciclisti pe tava

De ieri a inceput vanatoare de vrajitoare, pardon, de biciclisti la Timisoara. Vanatorii sunt evident politisti, nu am nimic impotriva actiunilor facute de ei, doar ca nu vaneaza pe cine trebuie. Timisoara colcaie de masini pe trotuare, soferi care trec pe rosu, intorc unde vor, dubleaza la semafor. Si totusi Politia Rutiera Timisoara a dat iama in biciclisti. Probabil biciclistii sunt mai ,, accesibili”, nu am vazut biciclisti care sa aibe ceafa groasa si lant de un kil la gat. Biciclistii nu dau telefoane la nu stiu ce politician, nu ameninta politia. Pana la urma biciclistii sunt victima perfecta pentru politisti.

Cand naiba se apuca Politia Rutiera de cei cu Q7, X6 si alte conserve care blocheaza trotuare, strazi. Sau mai nou politia a fost setata exclusiv pe pietoni in varsta si biciclisti. Toate acestea preventiv, ca nu cumva vreo batrana sa juleasca cu capul bara unui mertan parcat pe trotuar.

, ,
Un Comentariu
  1. Daniel :

    A zis pe data de 5 mai, 2015

    Si de ce nu s-ar lua de biciclisti? Sunt foarte periculosi in trafic. Pe de alta parte banuiesc ca si ei primesc dispozitii…


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*