Politia Rutiera Timisoara serveste biciclisti pe tava

De ieri a inceput vanatoare de vrajitoare, pardon, de biciclisti la Timisoara. Vanatorii sunt evident politisti, nu am nimic impotriva actiunilor facute de ei, doar ca nu vaneaza pe cine trebuie. Timisoara colcaie de masini pe trotuare, soferi care trec pe rosu, intorc unde vor, dubleaza la semafor. Si totusi Politia Rutiera Timisoara a dat iama in biciclisti. Probabil biciclistii sunt mai ,, accesibili”, nu am vazut biciclisti care sa aibe ceafa groasa si lant de un kil la gat. Biciclistii nu dau telefoane la nu stiu ce politician, nu ameninta politia. Pana la urma biciclistii sunt victima perfecta pentru politisti.

Cand naiba se apuca Politia Rutiera de cei cu Q7, X6 si alte conserve care blocheaza trotuare, strazi. Sau mai nou politia a fost setata exclusiv pe pietoni in varsta si biciclisti. Toate acestea preventiv, ca nu cumva vreo batrana sa juleasca cu capul bara unui mertan parcat pe trotuar.

One comment

  1. Si de ce nu s-ar lua de biciclisti? Sunt foarte periculosi in trafic. Pe de alta parte banuiesc ca si ei primesc dispozitii…

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.