New Tech Gadgets 2021

tech gadgets

Piaţa gadgeturilor este într-o continuă dinamică. De la an la an sunt inventate lucruri şi dispozitive care reușesc să aducă un plus de plăcere în viața, şi multe altele, deja existente, ne sunt aduse în atenție cu format mai nou, mai captivant, mai ergonomic.

În rândurile următoare ne-am propus să descoperim cele mai noi gadgeturi disponibile online, sau cum zic nordicii ultimele Coola Prylar Online.

Termometrul digital pentru maşină

Chiar dacă mașinile sunt dotate cu ceasuri în bord şi sisteme de monitorizare a temperaturii, uneori un termometru digital pentru maşină poate fii soluţia care sporeşte confortul personal al pasagerilor. Totodată astfel de gadgeturi, prin aspectul inedit, modern aduc un plus estetic interiorului.

Brelocuri fluorescente pentru chei

Gândeşte-te cât de dificil este să găseşti uneori brelocul în borseta sau în poşete de mână. Un breloc fluorescent este exact accesoriu cheie de care ai nevoie când nu vrei să pierzi timp prețios căutând printre zecile de obiecte personale păstrate acolo. Aceste gadget-uri cool vin într-o varietate mare de culori, așa că modelul preferat poate fi descoperit cu uşurinţă.

Panouri suport cu USB-uri multiple pentru maşină

Trebuie să recunoaştem că telefonul mobil a devenit accesoriu de bază în jurul căruia ne desfășurăm activitățile cotidiene. Îl purtăm la serviciu, la şcoală, în vacanţă, în maşină, așa că încărcătorul pentru acesta a devenit un must have. Chiar dacă vehiculele sunt prevăzute cu unul, doua port usb-uri, uneori nu sunt suficiente, în special când în maşină sunt mai mulți pasageri. Când maşina este echipată cu panou cu suport pentru telefon şi port USB-uri multiple, orice călătorie devine mai confortabilă

Suporturi pentru degete

Statisticile arată ce degetele sunt cele mai afectate de accidentări. Degetele sunt lovite cu o frecvență foarte mare, sunt prinse la uși sau sunt fracturate. Pentru a trece mai ușor peste durerile intense cauzate de aceste traume pot fi utilizate suporturi pentru degete. Aceste dispozitive sunt realizate din materiale speciale şi ţin imobilizate degetele în astfel de situații. Totodată acţionează ca protecţie, minimizând riscul de vătămare ulterioară.

Acestea sunt câteva dintre cele mai apreciate gadget-uri ale anului, însă nu sunt singurele. Marii producători reușesc să ne impresioneze cu numeroase dispozitive, de la camere de filmat şi panouri transparente, la accesorii ce fac viaţa mai confortabilă.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.