Strategii de bază pentru o sesiune de sloturi productivă

john-schnobrich-VnHzobjGra4-unsplash-890x395_c

Sloturile sunt cele mai ușoare jocuri din cazinou – rotiți rolele și riscați-vă. Jucătorii nu au niciun control asupra combinațiilor care vor apărea sau asupra momentului în care va apărea un jackpot cu dice and roll pacanele gratis. Nu există nicio modalitate de a spune când o mașină va fi caldă sau rece. Cu toate acestea, există unele capcane. Este important să citiți și să aflați ce tip de mașină este. Cele trei tipuri majore de sloturi pentru rotirea rolelor sunt multiplicatorul, cumpărați o plată și progresiv.

Multiplicatorul. 

La un multiplicator, plățile sunt proporționale pentru fiecare monedă jucată – cu excepția, de obicei, a jackpotului de top. Dacă mașina acceptă până la trei monede la un moment dat și dacă jucați o monedă, trei bare plătesc zece. Trei bare vor rambursa 20 pentru două monede și 30 pentru trei monede. Cu toate acestea, trei șapte ar putea plăti 500 pentru o monedă și 1.000 pentru două, dar sări la 10.000 atunci când toate cele trei monede sunt jucate. Citiți pentru a afla dacă acesta este cazul înainte de a juca mai puțin decât numărul maxim de monede pe acest tip de mașină.

Cumpărați o plată. 

Nu jucați niciodată mai puțin decât valoarea maximă pe un cumpără o plată, pe care fiecare monedă „cumpără” un set de simboluri sau o linie de plată. Prima monedă ar putea permite jucătorului să câștige numai la combinația de cireșe, în timp ce a doua monedă activează plățile de pe bară, iar a treia monedă activează șapte. Vai de jucătorul care lovește trei simboluri jackpot pe un cumpără o plată cu o singură monedă jucată – jucătorul nu primește nimic înapoi. O variantă este mașina cu mai multe linii de plată, fiecare activată de o monedă separată. Toate simbolurile sunt active cu fiecare monedă, dar dacă o combinație câștigătoare se aliniază pe linia de plată de la a treia monedă cu doar una sau două monede jucate, plata este zero.

Progresistul.

De asemenea, nu aveți niciun motiv să jucați mai puțin de maximum de monede pe o mașină progresivă. Un jucător care în cele din urmă aliniază simbolurile jackpotului primește un procent din fiecare monedă jucată. Primele mașini progresive erau autonome – jackpotul era determinat de cât de mult fusese jucat acel aparat de la ultimul mare succes. Astăzi, cei mai mulți progresiști ​​sunt conectați electronic la alte mașini, toate monedele jucate în mașinile legate adăugând la un jackpot comun.

Aceste jackpoturi pot fi enorme – recordul este de 39.710.826,26 dolari, un progresiv de 1 dolar la un cazinou din Las Vegas. Dezavantajul este că frecvența și dimensiunea altor plăți sunt de obicei mai mici. Și nu poți câștiga marele jackpot fără să joci monede maxime.

Managementul banilor

Gestionarea banilor cu înțelepciune este cea mai importantă parte a jocului oricărui joc de cazino și, de asemenea, cea mai dificilă parte a jocului sloturilor. Chiar și pe mașinile trimestriale, suma de bani implicată se ridică rapid. Un slot dedicat pe o mașină care redă credite poate obține cu ușurință 600 de extracții pe oră. La două sferturi la un moment dat, asta înseamnă să pariați 300 de dolari pe oră – aceeași sumă pe care o joacă un jucător de blackjack de 5 dolari la o viteză medie la masă de 60 de mâini pe oră.

Majoritatea acestor plăți sunt reciclate din plăți mai mici – la un cazinou care returnează 93% din sloturile trimestriale, pierderea medie așteptată pentru 300 $ în joc este de 21 $. Totuși, veți ieși mai des înainte dacă veți înscrie unele dintre acele plăți mai mici și nu puneți în permanență tot ceea ce obțineți în mașină.

O metodă de gestionare a banilor este să împărțiți bankroll-ul sloturilor pentru ziua respectivă în bankroll-uri de sesiune mai mică. Dacă, de exemplu, ați luat 100 USD pentru o croazieră cu barca pe râu de două ore și jumătate, alocați 20 USD pentru fiecare jumătate de oră. Selectați un sfert de mașină – mașinile de dolari ar putea distruge o sumă de 100 USD în câteva minute – și jucați 20 $ o dată. Dacă ați primit mai mult de 20 USD în plăți, puneți în buzunar excesul și jucați-vă cu suma inițială de 20 USD. La sfârșitul unei jumătăți de oră, puneți în buzunar tot ce a mai rămas și începeți o nouă sesiune cu următorii 20 $.

Dacă la un moment dat s-au epuizat 20 de dolari inițiali pentru acea sesiune, acea sesiune s-a încheiat. Finalizați acea jumătate de oră cu o plimbare, o gustare sau o băutură până când este timpul pentru o nouă sesiune. Nu vă lăsați înapoi în banii pe care i-ați cheltuit deja.

Poate părea rigid, dar jucătorii care nu folosesc o tehnică de gestionare a banilor prea frecvent continuă să pompeze bani în mașină până când își pierd întregul bankroll. Procentele garantează că atunci, cazinoul va fi câștigătorul pe termen lung, dar blochează o parte din bani pe măsură ce mergeți mai departe și veți ieși din cazinou cu numerar la îndemână mai frecvent.

Acest lucru se schimbă în noile sloturi bazate pe server care au început să apară în cazinouri. Operatorii vor putea modifica procentele de rambursare la un click de mouse, dar totuși trebuie să aibă aprobarea de reglementare pentru a face acest lucru și fii responsabil.

Există mult mai multe sloturi decât ceea ce pare la îndemână. Dar dacă înveți detaliile jocului, poți folosi câteva strategii care te-ar putea ajuta să obții jackpot-ul.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.