Multi primari au neuronul defect

Nu stiu care sunt regulile/conditiile care permit unei persoane sa candideze la primarie. Am impresia ca de fapt nu exista nicio regula, iti depui candidatura iar daca dai de baut si iar de baut, esti votat si gata. Peste noapte primesti o panglica tricolora, a pui in diagonala peste piept, ca la miss si gata tai si spanzuri in sat, oras sau unde o fi. Problema e ca mare parte din primari nu au toate curcile acasa, nu exista zi in care sa nu apara vreo minunatie facuta de un edil local. De la plantat palmieri si primiri festive pentru zebre, pana la parcuri de joaca pentru copii la cativa kilometri de sat, sau mai rau parcuri complet utilate care stau inchise cu lant si lacat.

escavator oancea Galati
Foto: ProTv

Astazi insa un primar a tocmit o fanfara pentru a primi cu fast un buldoescavator. Nu spun ca e o investitie proasta sa cumperi un buldoescavator, probabil se va folosi localitatea de masinarie. Dar pana sa pui fanfara sa cante in fata escavatorului e cale lunga. Bine ca nu au servit mastodontul ca fasole si ciolan. Evenimentul a avut loc astazi in localitatea Oancea din judetul Galati.

Dincolo de deciziile si comportamentul primarilor care par desprinse din schitele lu’ Caragiale, personal cred ca problema e destul de complicata. Toti primarii din Romania ar trebui sa faca cateva teste psihologice, poate asa mai triem din ,, cosmonautii ”cu doua clase care mobilizeaza politia locala pentru a fi legati la sireturi.

3 comments

  1. E o vorba semnezi ca primarul, vorba are acoperire 100% nu e o metafora. Problema e ca uni au o combinatie de hotie cu prostie in ceea ce priveste caracterul.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.