In Timisoara intri la Billa si te trezesti in Penny

Ieri s-a nimerit sa intru dupa cumparaturi intr-un magazin Billa din Timisoara in care nu prea am mai fost de cateva luni bune. Cel putin eu asa stiam ca e Billa si asta dupa aspectul cladirii. M-am bagat printre rafturi, ce-i drept aratau destul de saracacioase, dau sa merg inspre capatul magazinului, dar dau de un perete, merg de-a lungul peretelui cu gandul ca voi putea trece mai departe, dar surpriza acolo se terminase magazinul.
Billa si Penny
Desi eu vizitasem doar 20% din cladire. Intreb un angajat cum pot trece dincolo si imi raspunde ca trebuie sa ies pe hol, deoarece acesta e magazinul Penny iar celalat este Billa.

Deci ce s-a intamplat: magazinul Billa a cedat circa 20 % din spatiu magazinului Penny, desi ambele vand aceleasi lucruri. Ceea ce e si mai derutant e arhitectura cladirii, decorurile sunt specifice magazinelor Billa. In consecinta daca vi se intampla sa intrati la Billa si sa va treziti la Penny nu va speriati, sunteti in regula. Nu e de la cafea, nici de la stres, sunteti bine, totul este ok…Problema e la comercianti, sau poate acesta e si scopul, vor sa ne zapaceasca de tot.

9 comments

  1. nu trebuie sa va mire,Billa si Penny sun una si aceeasi,doar cu nume diferite :))
    sa nu mergeti la Lidl pana nu va faceti necesitatile acasa sau in orice alta parte,riscati sa faceti pe voi…nu au toaleta pentru clienti,doar pentru personal…RUSINE
    Pana si Penny care e mai mic decat Lidl are toaleta :)))

  2. scuze pentru greseli,am uitat sa specific la Lidl Timisoara,calea Buziasului :)))

  3. Nu merg la Lidl si nici Penny nu imi place, la Billa ma mai bag din cand in cand, dar la cel de langa judetean, cred ca e cel mai ok din Timisoara.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.