La Billa se plimba cainii printre rafturi

Este o intamplare recenta despre care am mai scris, insa dupa cateva critici din partea unor domnite, probabil angajate la Billa. Am decis ca prezentarea faptelor intr-un mod comic si nu grav cum era de fapt situatia, a fost o varianta gresita. Practic am incercat sa informez pe cine trebuie, pe cei de la Billa in cazul nostru, ca exista o problema. Nu cred ca este normal ca printre rafturile cu alimente sa se plimbe un caine vagabond. Imi plac cainii dar, exista spatii in care acestea nu au ce cauta.

Ce putea sa faca cainele printre rafturi ?

– putea sa marcheze anumite rafturi cu urina
– putea sa linga cateva produse
– putea sa muste un client

Astea sunt cateva din posibilitati, nu cred ca ar fi ok ca de acum inainte sa cumparam de la Billa doar produsele care sunt in partea de sus a raftului, pentru ca acestea sunt sigur neatinse de vreun caine. Nu cred ca este normal sa ajungem sa ne punem astfel de intrebari.

Iar pentru domnitele care s-au simtit jignite de cele spuse de mine in cealalta postare la acest subiect: dragelor nu cainele sau cainii sunt vinovati ci cei de la Billa carora nu le pasa de cine se plimba printre rafturi.

17 comments

 1. Bodyguarzii te cauta in ghiozdan daca ai tupeul sa-l iei cu tine in magazin, din frica de a fi furat daca-l lasi in „rafturile” lor speciale.

  Si cainele poate ca era angajat Billa, o fi fost managerul teritorial sau de logisitica.

  Trebuia sa le spui celor de la Billa sa-si imbrace angajatii in uniformele corespunzatoare.

 2. De cand au vandut banane decojite, cine sa se mai plimbe? ­čÖé
  Nu e normal sa se intample asa ceva, dar cred ca tine de angajatii respectivului magazin! ­čÖé

 3. Mda, uneori cuvintele sunt de prisos…cred insa ca acest lucru n-ar trebui sa ramana doar la nivelul acesta, adica un articol pe un blog, trebuie mai mult mediatizata…dar cine sa te asculte?suntem in tara in care valorile si-au pierdut valoarea…pacat!

 4. Baaa, trebuie sa ne facem auziti neaparat, eu am vazut la Bila un paianjen pe rafturile de sus, catelul pe langa rafturile de jos, aurolacii pe la rafturile de la mijloc,…… asta inseamna ca Bila trebuie sa se inchida :-))

 5. Razwy : @

  Eu nu vreau produse cu urina de catel, daca altfel nu se poate si lor nu le pasa de clienti, atunci sa se inchida.

 6. Dar ai gasit produse cu urina de catel? Pentru ca eu am vazut oameni care isi fac treburile printre rafturi in supermarket , asta inseamna ca animalutul acela este mult mai civilizat si mai curat decat multi dintre noi ” rasa superioara ” ­čÖé

 7. Razwy : @

  Da bine,.. unde ai vazut tu persoane sa faca pipi pe raft ?

  Eu ti-am aratat poze cu un caine care s-a plimbat printre rafturi, a lins pe acolo, etc…

  Eu stiu ca multora le plac cainii, dar totul are o limita. Gandeste-te ca sunt multe lucruri care ajung in mainile si gura unor copii.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.