zambesc.com RSS Feed

La un magazin Billa din Bacau clientii fac exercitii fizice

Saptamana trecuta am ajuns cu serviciul in orasul Bacau, mi-am facut treaba iar dupa am dat o raita prin Mall si prin magazinul Billa de langa Mall. Magazinele Billa sunt mai toate identice si asta atat daca privim de afara, cat si pe interior. Diferentele sunt minime, totusi magazinul Billa din Bacau este unic din punctul meu de vedere. Acest magazin are foarte putine carucioare pentru cumparaturi, cand spun foarte putine, asta inseamna pana in zece bucati si asta incluzand cele in care iti poti plimba si copillul.

Billa bacau

Initial am crezut ca sunt undeva pe afara si eu sunt singurul care nu avea carucior, insa cand am ajuns printre rafturi am constatat ca din cinci clienti unul avea carucior. Restul faceau exercitii fizice, adica isi tineau cumparaturile in mana, sub brat sau cum putea fiecare. O fi asta o metoda care sa previna furturile ?..habar nu am, din punctul meu de vedere nu face altceva decat sa limiteze cantitatea de cumparaturi. Doar nu o sa se plimbe clientii printre rafturi tinand in mana doua baxuri de apa, sau mai stiu eu ce bagaje.

Billa

De asemenea in acelasi magazin lipseau cu desavarsire acele delimitatoare care se folosesc pe banda de la casa de marcat, puneai pe banda si atat, totul la gramada….fiecare client urmarea o linie imaginara intre produsele lui si cele ale altui client. Sunt curios cand este aglomeratie cum procedeaza clientii..Ce o fi facut Billa cu acestea delimitatoare…? ..greu de spus, le-au pus pe foc, le-au vandut…happy

In concluzie bila celui care conduce Billa Bacau e cam patrata..big grin

, , ,
2 Comentarii
 1. cian :

  A zis pe data de 21 octombrie, 2013

  probabil ca au luat in considerare ca vor avea putini clienti
  oricum din ce spui tu nimic nu se leaga si se intelege clar ca management este destul de praf
  vai de capul lor

 2. MariusTM :

  A zis pe data de 23 octombrie, 2013

  O fi doi in unu faci cumparaturi si faci si sala, nasol e cand scapi vreun borcan pe jos.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*