zambesc.com RSS Feed

Cum a fost la targul de la Negreni editia de toamna 2013

Deja a devenit un obicei pentru mine sa spun prezent la targul de la Negreni, un obicei placut. poze targ negreniEvenimentul pentru mine e un fel de Craciun, Revelion sau alte zile de sarbatoare pentru majoritatea dintre noi. Eu ma bucur si de targurile de acest gen, desi am fost un pic dezamagit la ultimul targ de la Negreni.

targ negreni 2014

aaa8

Ma asteptam la mai multi vanzatori de antichitati, insa la ultima editie acestia au fost ,,invinsi” de cei care vand haine curate da purtate, sau cum suna un slogan de la targ; ,,pulare la 5 lei”..adica polar la 5 lei. Un alt minus al targului de la Negreni este organizarea, tarabele vanzatorilor nu au fost delimitate asa cum s-a intamplat anul trecut. In acest an a fost un pic de haos, gaseai antichitati la haine si invers.

bbb1

Cat priveste oferta un pic mai slabuta decat anul trecut, iar produsele ceva mai scumpe. Din pacate pentru prima data nu am reusit sa cumpar ceva. M-am targuit in reprize pentru o bicicleta veche superba, dar si pentru un patefon tip dulap, dar fara succes. Vanzatorii tineau cu dintii la pret. Altii in schimb ofereau anumite lucruri chiar si gratis, nu am beneficiat nici de aceasta oferta.

targ negreni

imagini targ negreni

Evenimentul in sine a fost fantastic din punctul meu de vedere, cum spuneam si mai sus, o zi de Craciun. Si daca am plecat cu mana goala am purtat discutii interesante cu negustori veniti din Germania, despre targurile de profil de la ei. Ramane sa fac o vizita in Munchen, posibil chiar in acest an, acolo se organizeaza mult mai des ,, craciunul”, adica flomark..asa se numeste targul pe la ei.

fotografii targ negreni

La anul sper sa stau mai mult decat o zi la targul de la Negreni, asa poate voi face ceva cumparaturi. Astept cu nerabdare targul Negreni 2014, primul targ va fi in iunie Targul Coaselor si respectiv cel din toamna, marele targ de la Negreni.

, , , ,
2 Comentarii
  1. Adi :

    A zis pe data de 21 octombrie, 2013

    Si pisoiu’ era de vanzare ?

  2. dePop :

    A zis pe data de 21 octombrie, 2013

    Nu..multa lume era dispusa sa il cumpere.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*