zambesc.com RSS Feed

Merg mai departe in concursul organizat de Nokia pentru dezvoltatori

Mai stiti concursul organizat de Nokia pentru dezvoltatori?
Pe blogul unde m-am inscris eu norocul a facut ca nu s-au inscris decat 2 echipe, asa ca automat mergem amandoua mai departe (sarind peste partea cu votarea/alegerea).

Revenind la ideea cu care am participat eu „Lista de cumpărături„, a durat ceva pana m-am decis sa o aleg. Pentru ca aveam ceva idei si nu stiam care e mai buna. Unele erau chiar mai interesante dar probabil nu as fi reusit sa le realizez niciodata. Bine, poate nici aceasta aplicatie nu voi reusi sa o realizez in cele 2 zile cat dureza concursul, dar eu o sa imi dau toata silinta.

Am decis insa sa merg cu aceasta idee si sa incerc sa realizez o asemenea aplicatie pentru ca eu chiar as folosi-o. De fapt asta a fost o chestie importanta cand m-am decis cu ce idee sa particip. Sa creez o aplicatie pe care in primul rand eu as utiliza-o. Pentru ca nu poti sa realizezi o aplicatie, sa speri ca altii o vor utiliza cand tu nu esti atras deloc de ea.

Lista de cumparaturi e ceva cat de cat util. Vrei sa mergi la cumparaturi, notezi frumos in telefon ce trebuie sa cumperi. Ajungi la magazin, bifezi ce cumperi, eventual salvezi si preturi, ai o evidenta mai buna.
Eu si acum folosesc o lista de cumparaturi, insa pe hartie. Umblu prin magazin cu pixul si hartia in mana. Cand ar fi mult mai usor sa notez si sa bifez pe telefon.

Asa ca sunt increzator. Aplicatia mea o consider cat de cat interesanta.
Nu e nimic revolutionar, nimic extraordinar, ci doar ceva de care ne lovim zi de zi.

P.S.: recunosc ca a fost un cadou frumos de ziua mea

, , ,
10 Comentarii
 1. Cipy :

  A zis pe data de 11 martie, 2011

  Felicitari ! Am incredere in tine ca te vei descurca onorabil la concurs.

 2. Andrei Monenciu :

  A zis pe data de 11 martie, 2011

  arunca un ochi pe aplicatiile iphone, au cateva foarte bune si ar fi o sursa buna de inspiratie

 3. Laurentiu :

  A zis pe data de 11 martie, 2011

  („…eventual salvezi si preturi, ai o evidenta mai buna.”winking Si totodata daca este posibil sa faci si total la sfarsit big grin
  PS: Foarte buna ideea

 4. gorby :

  A zis pe data de 11 martie, 2011

  Multa bafta.
  Si La Multi Ani !

 5. Andrei :

  A zis pe data de 12 martie, 2011

  Bv. E o singura problema: ideea. Cine crezi tu ca sta sa scrie lista de cumparaturi pe telefon, si la magazin sa puna si preturi….too complicated, nu o s-o foloseasca nimeni. E mai mare pierderea de timp. Tot hartia si pixu ramane la putere.

 6. Andrei Dutu :

  A zis pe data de 12 martie, 2011

  Nu e obligatoriu sa pui pretul, partea aia e optionala. winking
  Acum fiecare cum are chef, pe telefon, pe hartie…

 7. Joe :

  A zis pe data de 12 martie, 2011

  Iti sustin ideea, e chiar excelenta. Asteptam si rezultatul.

 8. Dan Vlasiu :

  A zis pe data de 13 martie, 2011

  Daca poti face aplicatia sa sincronizeze datele cu o aplicatie pe PC poti inclusiv sa-ti faci un bilant la sfarsit de sapt./luna, sau sa tii o evidenta relevanta a preturilor! Sau poate reusesti chestia cu bilantul direct pe tel. fara sincronizare PC.

 9. Nokia a avut concursul perfect. Toata lumea care s-a inscris a castigat | Zambesc :

  A zis pe data de 21 martie, 2011

  […] Toata lumea care s-a inscris a castigat Scris de Andrei Dutu in data de 21 Martie, 2011Eu oricum eram printre castigatori dar baietii de la Nokia s-au gandit sa faca o fapta buna: toata lumea care s-a inscris in concurs […]

 10. ttt :

  A zis pe data de 22 martie, 2011

  Exista deja, cauta pe google „symbian Shopping List „


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*