Nokia a avut concursul perfect. Toata lumea care s-a inscris a castigat

Eu oricum eram printre castigatori dar baietii de la Nokia s-au gandit sa faca o fapta buna: toata lumea care s-a inscris in concurs merge mai departe.
Training 2 zile + 2 zile la munte unde sa iti realizezi aplicatia + 400 de euro minim. Nu va ofticati acum ca nu v-ati inscris in concurs? ;))

Dragi participanţi,

Datorită interesului deosebit arătat de dezvoltatori concursului “Nokia Qt Developers – 36.40.3.11″, Nokia a decis înscrierea oficială în concurs a tuturor ideilor prezentate.

În urma acestei decizii, pachetul de premii se modifică astfel: 3 premii mari de 1000 euro cash pentru fiecare echipă câştigătoare şi alte 19 premii secundare constând în câte 400 euro cash, pentru celelalte echipe participante în concurs.

În plus, se va acorda şi un premiu special al juriului, constând în câte un voucher pentru sărituri în tandem oferit fiecărui membru al echipei câştigătoare.

Participanţii vor fi contactaţi de către organizatori în cel mai scurt timp în vederea furnizării tuturor detaliilor referitoare la sesiunea specială de training în Nokia Qt for Mobile, care se va desfăşura în perioada 24 – 25 martie 2011, cât şi a taberei de creaţie de la munte din perioada 25-27 martie.
De aici.

9 comments

  1. Aceasta nu mi se pare a fi generozitate ci… o recunoastere tacita a propriului esec de a atrage oameni interesati sa dezvolte aplicatii pentru mobil.

    Daca ar fi fost macar 100 de inscrisi sa vezi atunci cum se facea pre-selectia… la sange…

  2. E si asta un aspect, dar nu cred ca a contat chiar atat de mult.
    Si oricum, nu erau obligati sa ii ia pe toti. Doar scria clar in regulament: 10 echipe.

    Eu zic ca au luat o decizie foarte buna, pentru mine o sa fie mult mai interesanta experienta.

  3. Nokia sucks din cauza symbian, nu gasesti cam nimic pentru un telefon nokia… din ce am observat eu… android si ios acopera toata piata.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.