zambesc.com RSS Feed

Lucian Bute revine in ring, cu sperante mari la o victorie – Va boxa cu o baba

Lucian Bute se vrea campion, pentru aceasta va boxa peste circa o luna. Nu stie cu cine va boxa, important e sa boxeze cu cineva mai slab decat el. Astfel organizatorii s-au apucat de cautat printre cei care tin greva foamei. Insa pana in prezent toti subnutritii se prezentau ceva mai bine decat Lucian Bute. Al doilea pe lista ar fi fost Fuego, insa se pare ca acesta este ocupat cu despodobirea bradului. In consecinta nu exista decat o solutie pentru ca Lucian Bute sa castige. Acesta va boxa cu o baba, nu orice baba poate boxa cu Lucian.

Nu de alta insa avem babe rezistente care il pot da gata pe campion in prima repriza. Cele mai mari sanse in a fi selectionate le au tinerele trecute de 70 de ani care au lesinat in prima zi de pelerinaj la Sfanta Parascheva si sunt posesoare a unei pensii de la CAP. Astfel exista garantia ca acestea tin cinci zile pe saptamana post negru. Cu alte cuvinte mamaia pugilista care il va infrunta pe Bute va fi in mare forma, va canta non-stop, matele babei vor fi in concert. Practic va fi un fel de Vocea Romaniei cu bataie happy.

Speram sa fie transmis meciul si de un post tv romanesc. Desi sansele sunt mici, toti cei implicati in Gala Bute au devenit scriitori, s-au reprofilat. Poarta Alba a devenit locul cu cei mai multi scriitori pe metru patrat. Iar postul tv care transmitea senzational si in exclusivitate babe care faceau flik flak-uri s-a inchis. Cat priveste pe domnul Dan tot pe la Poarta Alba se invarte, evident transmite in direct si inregistrat vreo sase ani.

Hai Bute, hai Lucian, rupe-i cocoasa…

, ,
3 Comentarii
 1. Ventiris :

  A zis pe data de 8 iulie, 2015

  Biata babă! big grin

 2. ers :

  A zis pe data de 8 iulie, 2015

  Bafta Lucian!…

 3. dv :

  A zis pe data de 31 iulie, 2015

  happy


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*