Idee afacere cu accesorii GSM, soluția unui profit rapid pentru tine

koff_accesorii_gsm

Într-un moment în care piața de telefoane mobile își continuă ascensiunea, în paralel, în România, s-a dezvoltat din ce în ce mai rapid și piața de accesorii gsm en gros, care îți oferă posibilitatea să-ți deschizi un magazin online, să cumperi și să vinzi astfel de accesorii pentru a bifa un profit cât mai rapid. Și ai de unde, pentru că în România, în an de pandemie, vânzările de accesorii gsm au crescut foarte mult, ajungând la aproape 20 de milioane de unități. Această piață pare într-adevăr una foarte ofertantă, dar trebuie să ai grijă cu furnizorii de accesorii gsm. Pentru ca o afacere să funcționeze și să devină una de succes ai nevoie de cât mai puține probleme, astfel că încearcă să eviți costurile mari de transport, produsele de o calitate îndoielnică, site-urile care nu au descrieri detaliate la produse, dificultate la transport și alte detalii care îți vor îngreuna vizibil misiunea. Caută un importator de accesorii gsm de succes care să îți faciliteze drumul spre profit!

Koff.ro este unul dintre cele mai importante nume la care poți apela dacă decizi să intri pe această piață. Vorbim despre unul dintre numele grele ale zonei de accesorii gsm en gros din România. Koff Distribution este importator si distribuitor in domeniul accesoriilor pentru telefoane, accesoriilor sport si a mini gadget-urilor. ”Succesul nostru se datorează unei abordări de afaceri oneste și de susținere, care se adaptează în perioada grea pe care o traversăm cu toții la nivel global și într-o lume aflată în continuă schimbare, dar care rămâne ferm bazată pe valorile tradiționale ale integrității, serviciului și responsabilității sociale” anunță oficialii companiei. Sau pe scurt ”noi suntem distribuitorii cărora le pasă de afacerea voastră” par să spună cei de la Koff Ditribution.

”Misiunea noastră este să aducem produse premium pe piața de accesorii gsm en gros, oferind revanzatorilor noștri un avantaj important și ajutându-i în același timp să crească și să-și crească profiturile într-o lume competitivă” confirmă aceștia. ”Vrem să ne asigurăm că toți clienții noștri beneficiază de abilitățile și cunoștințele noastre de cumpărare ca distribuitor de accesorii gsm en gros pentru a le aduce cele mai bune produse la prețuri excepționale” au mai transmis aceștia.

De ce să te alături Koff.ro

Preocuparea Koff Distribution  este legată de clienții săi, dar în același timp, de personalul său. S-ar putea să fie un clișeu, dar pentur companie, succesul revine echipei, nu fiecărui individ. ”A te alătura Koff.ro este ca și cum ti-ai extinde familia. Te așteaptă o primire călduroasă și ne vom ajuta reciproc pentru a obține succes pentru afacere” au transmis oficialii companiei. Cu ajutorul Koff Distribution vei avea parte de transport rapid, termene de plată flexibile, reduceri personalizate în funcție de categoria de interes, feed de produse, documentație profesională a produselor, agent de cont dedicat, produse de calitate verificate constant precum și de asistență personalizată și multe altele.

Oferta companiei se adreseaza doar companiilor din segmentul de retail – magazine online, subdistribuitori, etc., specialitatea sa fiind vanzarile en-gros. Politica de achizitie a produselor distribuite in cadrul platformei Koff.ro, implica legatura directa cu producatorul extern. Puteti accesa si completa cu usurinta formularul de inregistrare de pe site-ul koff.ro în cazul în care doriți să deveniți partener b2b. Ulterior, in cel mai scurt timp posibil, un agent KOFF Distribution va analiza cererea dumneavoastră. KOFF pune la dispoziția clienților săi o gamă variată de accesorii gsm en-gros, și garantează pentru calitatea produselor sale. Acestea beneficiază de design atractiv, finisaje fine, protecție de cel mai înalt nivel, construcții rezistente și o calitate premium, ușor de remarcat.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.