Apartamente de cea mai buna calitate in Iasi!

fidelicasa articol 6

Cand alegi sa te muti in orasul Iasi, trebuie sa stii ca te asteapta o multime de activitati si oportunitati profesionale. Site-ul fideliacasa.ro ofera cele mai bune anunturi imobiliare cu apartamente noi Iasi, la preturi fara concurenta. In Romania este foarte avantajos sa locuiesti intr-un apartament, deoarece ai tot confortul si toate comoditatile intr-o singura cladire. Spre deosebire de care, apartamentele nu necesita mentenanta exterioara, iar curatenia din interior se pastreaza mai mult. In plus, cei care aleg sa locuiasca in apartamente Iasi beneficiaza de proximitatea serviciilor precum farmacie, magazine si alimentari langa complexul de apartamente.

Fie ca esti in cautarea unor apartamente 4 camere Iasi sau cu 2 camere, site-ul fideliacasa.ro ofera informatii reale cu detalii despre fiecare locuinta in parte.

De cele mai multe ori, aceste apartamente 4 camere Iasi sunt decomandate si prezinta tot confortul necesar unei familii numeroase!

Un apartament decomandat este acela in care nu se face trecerea direct dintr-o camera in alta.

Are un hol lung, ce permite o intrare separata in fiecare spatiu, regasind aici pana si bucataria si baia, daca ne referim la un apartament decomandat cu 2 camere. Daca in prima varianta camerele nu interactioneaza intre ele, aici exista o mica diferenta.

Schita unui apartament cu 3 camere semidecomandat cuprinde cel putin o camera la care se ajunge prin intermediul livingului. Nu te deplasezi direct dintr-o parte in cealalta, ce-i drept, ci printr-un hol.

Practic, apartamentul decomandat si semidecomandat se diferentiaza si prin faptul ca cel de-al doilea are in general 2 holuri – unul mai mare si altul mai mic.

Holul mare este cel de la intrare in imobil, cel mic fiind acela care desparte sufrageria de una dintre celelalte camere.

Avantajele unui apartament decomandat

Avand in vedere ca ai accesul direct din hol oriunde ti-ar fi situata camera, beneficiezi de toata intimitatea de care ai nevoie.

E normal ca uneori sa ne dorim clipe de pace si liniste, in care sa ne izolam de restul lumii, iar un imobil decomandat da prilejul ideal pentru acest rasfat.

Ba mai mult, majoritatea locuintelor respective au peretii despartitori dintre camere foarte puternici, bine izolati fonici si termici, ceea ce creste automat putin nivelul de autonomie al locatarilor lor.

Cu privire la ce inseamna o garsoniera decomandata, raspunsul este cat se poate de simplu: este efectiv o locuinta in care nu trebuie sa traversezi camera pentru a ajunge la bucatarie sau baie.

Compartimentarea unui apartament decomandat este foarte permisiva. Cum nu te deplasezi cu dificultate dintr-un loc in altul, nu esti conditionat de anumite aspecte pentru a alege scopul fiecarei incaperi.

Nu este obligatoriu ca cea mai mare camera sa devina living, asa cum nici cea mai mica nu e obligatoriu sa devina camera copilului. Totul depinde doar de proprietari / chiriasi.

Este un punct important, mai ales atunci cand optezi pentru un apartament la comun cu prietenii. Familia o impaci intr-un fel sau altul, insa cu prietenii trebuie sa discuti cu atentie ce si cum se va intampla.

Daca te intrebai cumva ce inseamna apartament decomandat confort 1, esti in locul potrivit, deoarece disecam tot subiectul, aflam toate informatiile necesare.

Confortul se refera la spatiul locuintei. Confortul 1 reprezinta cea mai buna varianta, fiind cel mai mare tip de apartament din categorie. Cu cat urca cifra, cu atat scade suprafata locuintei.

De asemenea, nu numai ca un apartament decomandat tinde sa fie incapator, dar vine echipat si cu loc de depozitare, precum si cu cel putin un balcon.

Site-ul imobiliar fideliacasa.ro ofera anunturi cu apartamente noi Iasi, ce pot fi accesate la orice ora de pe orice platforma online!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.