Ce sa cumperi: un apartament nou sau unul de renovat?

articol 2 stilimobil

Daca esti in cautarea casei visurilor tale, ar trebui sa stii ca achizitionarea unui apartament nou sau renovarea unui apartament vechi nu este doar o chestiune de buget. Pe langa costuri, trebuie luate in considerare calitatea vietii, garantiile, estetica finala si atitudinea personala. Iata un scurt ghid, cu 3 motive pentru a cumpara apartamente noi si 3 motive pentru a cumpara apartamente vechi, pentru a fi restaurate.

In plus, sa stii ca daca doresti sa achizitionezi apartamente bune intr-un oras mare, iti recomandam sa consulti anunturile unor agentii imobiliare Iasi. De ce Iasi? Pentru ca este unul din orasele cu cea mai mare dezvoltare urbanistica. De exemplu, pe stilimobil.ro poti gasi o multime de anunturi despre apartamente noi Iasi, dar si vechi, renovate, sau ce trebuie sa fie renovate. Apartamentele sunt cu 2, 3 sau 4 camere si se afla in toate zonele orasului Iasi. De asemenea, poti sa gasesti ansambluri Iasi rezidentiale la periferie, cu multe facilitati pe care le gasesti si in centrul orasului.

Deci, de ce sa alegi apartamente noi:

  1. Pentru minimizarea timpului

Daca, de fel, nu esti foarte rabdator sau nu iti place sa te apuci de renovari, cumpararea unei case noi direct de la dezvoltator este, cu siguranta, cea mai usoara alegere, deoarece poti vedea casa goala, realizand calitatea materialelor, iluminarea camerelor, dimensiunea camerelor si va trebui doar sa te preocupi de alegerea mobilierului.

  1. Pentru personalizare in timp ce economisesti

Daca cladirea este inca in constructie, vei avea posibilitatea de a cumpara la un pret usor mai mic, dar luand in considerare timpul necesar pentru efectuarea lucrarilor lipsa si poti, de asemenea, sa modifici materialele sau dispunerea peretilor interiori, dar fara a modifica structurile portante si amplasarea canalelor de scurgere pentru bai si bucatarii.

  1. Pentru o casa moderna si eficienta

Noile case sunt mai eficiente din punct de vedere energetic, sunt din ce in ce mai tehnologice si se caracterizeaza prin materiale inovatoare. Solutiile arhitecturale ale celor mai moderne cladiri se indreapta apoi catre forme si proportii capabile sa combine frumusetea estetica si tehnologiile inteligente.

De ce sa alegi un apartament vechi, de renovat:

  1. Pentru a crea medii cu un farmec unic

Apartamentele vechi, construite cu tehnicile si gusturile unei alte ere, trezesc interes deoarece sunt acoperite cu o patina a timpului care nu poate fi reprodusa intr-o casa noua. Renovarea este o alegere ideala pentru persoanele creative care isi doresc o casa care sa le reflecte gustul si sa fie unica si inconfundabila.

  1. Pentru a se bucura de volume si spatii mai mari

Exista apartamente, in comparatie cu cele mai recente, cu incaperi si ferestre mai mari, tavane mai inalte si dotate cu spatii suplimentare precum intrari, dulapuri, in timp ce cladirile noi sunt de obicei calibrate dupa dimensiunea minima ceruta de lege. Pentru cei care redescopera placerea de a trai intr-o astfel de locuinta, spatiile unui apartament mai vechi sunt ideale.

  1. Pentru a locui mai in centrul orasului

Majoritatea cladirilor de locuinte vechi se afla in centrul orasului sau, oricum, intr-un cartier bine amplasat. Din cauza lipsei de spatiu de constructii, exista putine blocuri noi construite in interiorul urbei. Multe ansambluri rezidentiale fiind construite la periferie, pentru ca acolo exista mai mult spatiu.

Indiferent daca cumperi apartamente noi de la producator sau vechi, pentru a fi renovate, gandeste-te bine ce prioritati ai, atat pentru locatie, cat si pentru mutare. Daca vrei sa te muti imediat, iti recomandam ceva nou. Pe cand, daca doresti sa renovezi totul si nu te grabesti, apartamentele mai vechi sunt perfecte. Intra pe platforme precum stilimobil.ro pentru a gasi apartamentul viselor tale.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.