De ce telefoanele nu au optiunea de blocare a apelurilor nedorite ?

Aproape oricine a primit apeluri nedorite. :)] Sau SMS-uri. Si, normal, a fost deranjat de ele.
Mai ales daca sunt in miezul noptii sau la cine stie ce ore nepotrivite. i-)
De ce nu au telefoanele optiunea de a bloca anumite numere de telefon? :-?? Sau spre exemplu sa poti bloca apelurile cu numar ascuns.

Da, stiu, unele telefoane mai „smechere” au si optiuni de astea. Sau exista diverse aplicatii care te ajuta sa blochezi apelurile nedorite.
Dar eu nu imi explic de ce nu au TOATE telefoanele optiuni de a bloca apeluri. Ca nu e asa complicat.
Ar trebui sa fie o „dotare” standard, precum agenda.
Blocare apeluri nedorite
Frumos, o lista in care sa introdui toate numerele de telefon pe care vrei sa le blochezi. Si cu optiunea de a bloca si toat apelurile fara Caller ID (cu numar ascuns).

11 comments

 1. Am bagat pe iphone o aplicatie..Iblacklist..acum pot sa sune cat vor..sa crape inima in ei..si aia cu numere ascunse si aia la care nu le stii numerele..

 2. Nu au toate funcția de blocare a apelurilor sau mesajelor, la fel cum nu au toate tastatură culisantă, la fel cum nu au toate 3G, bluetooth, ecran color, ecran tactil și lista ar putea continua.

 3. Nu toate au tastatura culisanta, 3G, ecran color, etc pentru ca implementarea lor (fizica) ar ridica pretul telefonului.
  O amarata de functie pentru blocarea apelurilor (software) ar fi mult mai ieftina. Si „folosbila” universal.

 4. nu ar mai castiga companiile de telefonie. cred ca sunt mii de apeluri zilnic care se incheie dupa 5 sec in care iti dai seama ca te suna cineva cu care nu vrei sa vb. dar pentru companii, cateva mii de min pe zi in plus e ceva.

 5. Acum, cand ai mii de minute gratuite, nu stiu cat profit au companiile de telefonie. Tocmai, au pierderi, ca vorbesti minutele alea. In loc sa ramana neconsumate. 😉

 6. Cred că, de fapt, nu e cerere așa mare pentru această funcție 😉 șiatunci nu se merită bătaia de cap să o implementezi

  Pierderi? Niciodată! Le vin o grămadă de bani din…nimic. Costul antenelor, servere și ce mai au ei nevoie acolo sunt amortizate de mult, iar întreținerea rețelei alte chestii care mai papă bani acum sunt o zecime din venitul lor…

 7. am avut demult un (fara sony) ericsson s care avea optiunea sa creezi cateva liste de contacte de la care sa primesti apeluri sau carora sa le refuze, deci ori whitelist ori blacklist, in functie de ce profil setai. nu inteleg de ce nu au continuat cu optiunea.

 8. In Turcia este un sistem foarte bun la toti satelitii de telefoane mobile. Daca doreşti sa blochezi apelurile cu numar ascuns formezi o singura data * 253 # apel / sau pentru deschis apelurile cu numar ascuns se face la fel o singura data * 253 # apel .
  Dar şi numarul se ascunde tot ca ın alte tari #31# . Incercati dragi Romani poate sistemul din Romania este la fel.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.