Cate telefoane are un om normal ?

Daca in urma cu ceva vreme telefoanele mobile sau mai exact numarul mobilelor detinute de o persoana erau vazute ca un moft, fita, astazi nu mai mira pe nimeni cineva care are doua telefoane.

Cabine telefonice

Astazi am vazut o cabina telefonica sifonata, probabil ca urmare a unui accident rutier. Daca nu era lovita nu as fi bagat-o in seama.

Nokia X1-01 şi Nokia C2-00, telefoane dual sim de la Nokia

Astăzi a fost anunţată lansarea pe piaţă a celor două telefoane dual sim de la Nokia: Nokia X1-01 şi Nokia C2-00. Nu sunt ele cine ştie high tech dar pentru cine caută un telefon dual sim (de la Nokia) sunt par perfecte.

Alo, vă sun şi eu cu taxă inversă !

Mai există în domeniul telefoniei, la noi, noţiunea de taxă inversă ? 😕 Adică înainte, dacă nu vroiai să plăteşti convorbirea sunai la centrală, ziceai că vrei o convorbire cu taxă inversă către un anumit număr, centrala suna la numărul respectiv, întreba dacă acceptă convorbirea cu taxă inversă şi dacă totul era ok puteai să vorbeşti liniştit. :)] Pe banii celuilalt.

Nokia X1-00, telefonul pentru melomani

Nokia se pregateste sa lanseze un nou model de telefon Nokia X1-00 destinat celor carora doresc sa asculte muzica la telefon. Nu e un telefon prea sofisticat, si va avea un pret foarte ieftin, aproximativ 35 de euro.

Azi tot cu telefoane

Adica va trimit sa votati la articolul de ieri, daca nu ati votat inca. Ala cu marca preferata de telefoane mobile.

Telefoane mobile. Marca preferata?

Daca nu va cer prea mult, alegeti si voi din chestionarul de mai jos care e marca preferata cand vine vorba de telefoane mobile. Am si eu o curiozitate nu de altceva.

Ce banda de frecventa trebuie sa suporte telefonul pentru a functiona in Romania

Daca vreti sa va cumparati un telefon si nu stiti ce banda de frecventa trebuie sa suporte pentru a-l putea utiliza in Romania, nici o problema. Din intamplare am dat eu peste informatia asta. Din intamplare, adica nu o cautam special. Am ajuns la ea din click in click si m-am gandit ca poate fi utila cuiva.

Eu ma bucur ca o sa avem Windows pe telefoanele Nokia

Pentru cine nu a aflat inca, vineri, Nokia a facut un anunt important: pe viitor telefoanele Nokia vor folosi drept sistem de operare Windows. Si mai precis Windows Phone. Evident ca au pornit numeroase discutii. Windows e varza, Android e cel mai bun. De ce Nokia renunta la Symbian, mai ales ca au lansat de curand si Symbian^3. Si alte discutii

Cele mai scumpe telefoane Nokia

Pe unul din blogurile Nokia a fost publicata azi lista cu cele mai scumpe telefoane Nokia. $-) In ordinea crescatoare a pretului acestea sunt: