zambesc.com RSS Feed

Cabine telefonice

Astazi am vazut o cabina telefonica sifonata, probabil ca urmare a unui accident rutier. Daca nu era lovita nu as fi bagat-o in seama. Practic nici nu mai stiam ca exista…oare mai foloseste cineva telefoanele publice ..respectiv cabinele? Cabinele telefonice pot spune ca sunt un mijloc de afisaj, sau loc de refugiu in caz de ploaie….Cat priveste destinatia intial cea de telefoane publice nu prea am mai vazut pe nimeni sa sune de la o cabina publica, doar Ioan Gyuri Pascu, suna de la un telefon mobil fiind intr-o cabina telefonica si aceasta intr-o reclama.

In ce s-ar putea schimba cabinele telefonice :

1. Cabine de dus publice.
2. Garderoba publica, daca te strang pantofii, ciorapii sau chilotii, te opresti la o cabina si te schimbi.
3. Penitenciar de minima siguranta, daca ai incalcat legea, adica ai trecut pe rosu, ai scuipat pe jos, vei fi inchis intr-o cabina telefonica 24-48 de ore, daca ai facut ceva grav nu vei sta singur in cabina.
4. Toalete publice, cred ca ar fi cele mai curate, nu le-ar folosi nimeni fiind in mare parte transparente.
5. Acvariu cu pesti…cred ca aceasta ar fi cea mai interesanta priveliste.

, ,
10 Comentarii
 1. Friv :

  A zis pe data de 11 ianuarie, 2012

  ce dur ar fi un penitenciar dupa cum ai zis laughing) sa il vedem pe unu cum sta prins acolo rolling on the floor

 2. Kizi :

  A zis pe data de 11 ianuarie, 2012

  Si la noi in oras s-au pus mai multe cabine telefonice, adevarat…. prin anul 2006, care acum nu au nici macar geam, dar de unde telefon..

 3. onin :

  A zis pe data de 11 ianuarie, 2012

  ultima cabina telefonica pe care am vazut-o a fost in sighisoara, in bacau nu am mai vazut o cabina telefonica de nici nu mai tin minte cand happy

 4. Cal :

  A zis pe data de 11 ianuarie, 2012

  In Craiova, ultima cabina telefonica pe care am vazut-o era in centru langa Universitate, acum cativa ani, acum nu cred ca mai exista. Chiar sunt curioasa daca mai exista si pe la noi…

 5. dePop :

  A zis pe data de 11 ianuarie, 2012

  In Timisoara e plin de cabine telefonice inca, si sunt foarte bine intretinute, cred ca le spala saptamanal ( probabil intretinerea e vreo afacere pe plan locala a unui partid ).

 6. Sooby :

  A zis pe data de 12 ianuarie, 2012

  In Bucuresti am mai vazut cateva, dar putine la numar si majoritatea fara geamuri si unele fara usi. Cabinele stiu ca sunt detinute de Romtelecom. Si nu cred ca le mai foloseste nimeni pentru ca nu am mai vazut cartele telefonice de vanzare pe nicaieri.

 7. Brov :

  A zis pe data de 13 ianuarie, 2012

  In Brasov sunt destule cabine telefonice, asta deoarece este un oras turistic.

 8. Laurentiu :

  A zis pe data de 13 ianuarie, 2012

  Cabinele telefonice au totusi un rol, ele exista peste tot in lume, in toate orasele mari si nu numai.

 9. Ricardo :

  A zis pe data de 15 ianuarie, 2012

  si totusi mai sunt persoane care folosesc telefoanele publice. de curand am vazut un tip ce vorbea la un astfel de telefon.

 10. zamo :

  A zis pe data de 16 ianuarie, 2012

  Aici in Canada ma costa $0.50 orice convorbire telefonica locala indiferent cat dureaza. Folosesc des cabine telefonice cand mi s-a terminat bateria sau mi-am uitat telefonul acasa. Pot de asemenea sa sun oriunde in lume folosind numarul toll free si contul de la EZvoip

  Dar utilizarile alternative la care te-ai gandit sunt si ele faine happy


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*