Cabine telefonice

Astazi am vazut o cabina telefonica sifonata, probabil ca urmare a unui accident rutier. Daca nu era lovita nu as fi bagat-o in seama. Practic nici nu mai stiam ca exista…oare mai foloseste cineva telefoanele publice ..respectiv cabinele? Cabinele telefonice pot spune ca sunt un mijloc de afisaj, sau loc de refugiu in caz de ploaie….Cat priveste destinatia intial cea de telefoane publice nu prea am mai vazut pe nimeni sa sune de la o cabina publica, doar Ioan Gyuri Pascu, suna de la un telefon mobil fiind intr-o cabina telefonica si aceasta intr-o reclama.

In ce s-ar putea schimba cabinele telefonice :

1. Cabine de dus publice.
2. Garderoba publica, daca te strang pantofii, ciorapii sau chilotii, te opresti la o cabina si te schimbi.
3. Penitenciar de minima siguranta, daca ai incalcat legea, adica ai trecut pe rosu, ai scuipat pe jos, vei fi inchis intr-o cabina telefonica 24-48 de ore, daca ai facut ceva grav nu vei sta singur in cabina.
4. Toalete publice, cred ca ar fi cele mai curate, nu le-ar folosi nimeni fiind in mare parte transparente.
5. Acvariu cu pesti…cred ca aceasta ar fi cea mai interesanta priveliste.

10 comments

  1. Si la noi in oras s-au pus mai multe cabine telefonice, adevarat…. prin anul 2006, care acum nu au nici macar geam, dar de unde telefon..

  2. ultima cabina telefonica pe care am vazut-o a fost in sighisoara, in bacau nu am mai vazut o cabina telefonica de nici nu mai tin minte cand ­čÖé

  3. In Craiova, ultima cabina telefonica pe care am vazut-o era in centru langa Universitate, acum cativa ani, acum nu cred ca mai exista. Chiar sunt curioasa daca mai exista si pe la noi…

  4. In Timisoara e plin de cabine telefonice inca, si sunt foarte bine intretinute, cred ca le spala saptamanal ( probabil intretinerea e vreo afacere pe plan locala a unui partid ).

  5. In Bucuresti am mai vazut cateva, dar putine la numar si majoritatea fara geamuri si unele fara usi. Cabinele stiu ca sunt detinute de Romtelecom. Si nu cred ca le mai foloseste nimeni pentru ca nu am mai vazut cartele telefonice de vanzare pe nicaieri.

  6. si totusi mai sunt persoane care folosesc telefoanele publice. de curand am vazut un tip ce vorbea la un astfel de telefon.

  7. Aici in Canada ma costa $0.50 orice convorbire telefonica locala indiferent cat dureaza. Folosesc des cabine telefonice cand mi s-a terminat bateria sau mi-am uitat telefonul acasa. Pot de asemenea sa sun oriunde in lume folosind numarul toll free si contul de la EZvoip

    Dar utilizarile alternative la care te-ai gandit sunt si ele faine ­čÖé

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.