zambesc.com RSS Feed

Eu ma bucur ca o sa avem Windows pe telefoanele Nokia

Pentru cine nu a aflat inca, vineri, Nokia a facut un anunt important: pe viitor telefoanele Nokia vor folosi drept sistem de operare Windows. Si mai precis Windows Phone.
Evident ca au pornit numeroase discutii. Windows e varza, Android e cel mai bun.
De ce Nokia renunta la Symbian, mai ales ca au lansat de curand si Symbian^3. Si alte discutii

De ce ma bucur eu.
Mie imi place Windows.
Atunci cand am inceput sa folosesc eu calculatorul la putere era MS-Dos iar daca aveai Norton Commander erai deja smecher.
Tehnologia a evoluat, a aparut Windows, Windows 98 (pe care il aveam pe 100 de dischete), Windows Xp iar acum s-a ajuns la Windows 7.
Iar mie imi place cum a evoluat si unde s-a ajuns. Windows 7 se misca bine, se vede bine, e foarte ok.

Si ma gandesc, cu Windows sunt obisnuit, imi place. Nokia, la fel, le consider cele mai bune telefoane.
Daca Windows 7 e ok probabil ca si Windows Phone e la fel de ok. Iar daca cei doi giganti (Nokia si Microsoft) s-au gandit sa faca acest parteneriat ma gandesc ca nu e cea mai proasta chestie posibila. Or stii ei ceva.
Asa ca merg pe mana lor.

Si astept sa vad primul Nokia cu Windows.

, , , ,
5 Comentarii
 1. cartus :

  A zis pe data de 14 februarie, 2011

 2. Adynezu' :

  A zis pe data de 14 februarie, 2011

  Windows Phone 7 e chiar foarte diferit de Windows 7. Indraznesc sa spun ca Android, Bada OS sau iOS sunt mai aproape de windowsul pe care il folosim de zi cu zi pe pc sau laptop (design si utilizare). Asta nu inseamna k WP7 este prost, chiar apreciez ca se axeaza pe chestiile principale ale unui telefon.
  Parere strict personala: m-as fi bucurat sa vad Nokia cu Android, dar daca stau sa ma gandesc mai bine, asa se mai echilibreaza piata (anul asta Android a depasit Symbian, iar previziunile sunt ca va creste in continuare). Iar cand exista concurenta, exista si multe produse bune

 3. Laurentiu Ion :

  A zis pe data de 14 februarie, 2011

  dar totusi Android e de la Google si e open-source… Plus ca Windows ca sistem de operare pentru PC sau laptop e varza…

 4. Adynezu' :

  A zis pe data de 14 februarie, 2011

  Nu trebuie sa plecam de la premisa ca tot ce e Google e si bun. Da, Android e bun, dar are si punctele lui slabe (aplicatii mai slabe decat iOS, bluetooth inca greu de utilizat si incompatibil cu destule device-uri, consum de energie destul de ridicat, etc). Si repet, WP7 e total diferit de W7.
  Si desi ne-ar fi placut multora s vedem Android pe Nokia, concurenta e totusi benefica

 5. Andrei Dutu :

  A zis pe data de 14 februarie, 2011

  „Windows e varza” pentru ca… ? thinking


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*