De ce le plac femeilor jucariile de plus

Nu este o regula generala ca femeile sa se topeasca dupa jucariile de plus. Dar majoritatea se simt atrase de ele, ba mai mult unele pana la o anumita varsta dorm cu mutunache de plus in brate. Si nu e vorba de vreun Ken, ci ursulet, catel si alte animalute de plus. Ceea ce ma intriga de asemenea este faptul ca mai toate domnitele care au facut o pasiune pentru plusuri sunt topite cand vine vorba de jucarii de plus mari. Chestia asta cu marimea e des pomenita de femei cand vine vorba de a alege. Insa nu prea ii inteleg sensul cand vine vorba de jucarii de plus.
jucarie de plusurs de plus
Cu toate ca jucariile se adreseaza copiilor, cucoanele mature sunt cele care nu se pot abtine in a cumpara o pufosenie. O fi ceva legat de barbati ? Putin probabil, rar se intampla in viata reala ca o duduie sa isi aleaga un handralau de 4 ori mai mare in volum decat ea, cu exceptia cand volumul lui este direct proportional cu portofelul. Si totusi mai toate pasionatele de jucarii de plus vor alege cea mai mare jucarie de plus. Poate nu au saltea acasa ? Habar nu am, si nici nu imi pot inchipui cum poti dormi calare pe un urs de plus fara sa ai cosmaruri.

Nu stiu ce explicatii ar oferi un psiholog la acest capitol, cert este ca jucariile de plus au o istorie destul de bogata. Se fabrica de mult timp, chiar si jucariile de plus mari se fabricau si acum o suta de ani. Destinatarii, evident domnitele care strang indivizi din plus, pe care ii indeasa in pat, sub pat, in dulapuri si pe unde apuca. In concluzie nu pot decat sa deduc ca anumite femei se simt atrase de ceea ce este pufos si moale. Adica Ken nu ar mai trebui sa mearga la sala de forta, ci sa se apuce de sumo si sa isi faca implant de par mai peste tot corpul, doar asa ar fi pufos si moale.

Personal prefer sa cumpar ceva de plus daca e cazul :).

2 comments

  1. Sotiei mele i-am cumparat un urs de plus mare cat ea. Problema este ca doarme mai mult cu ursul in brate decat cu mine :))

  2. Femeile sunt mai sensibile si de aceea vor ceva pufos, cei drept partea cu mare nu o înțeleg nici eu. O fi ceva tipc feminin 🙂

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.