De ce le plac femeilor jucariile de plus

Nu este o regula generala ca femeile sa se topeasca dupa jucariile de plus. Dar majoritatea se simt atrase de ele, ba mai mult unele pana la o anumita varsta dorm cu mutunache de plus in brate. Si nu e vorba de vreun Ken, ci ursulet, catel si alte animalute de plus. Ceea ce ma intriga de asemenea este faptul ca mai toate domnitele care au facut o pasiune pentru…

Cum alegem jucariile pentru copii ?

Pe vremuri daca m-ar fi intrebat cineva cum sa aleaga jucariile pentru mine as fi spus ca e simplu pentru ca le vreau pe toate. Pe atunci cand eu inca primeam jucarii, nu prea erau atatea, si ma gandesc ca era simplu pentru parinti, adica dupa buget. Astazi insa ai extrem de multe posibilitati indiferent de buget.

Mos Nicolae

Copil fiind mi-am dorit ca Mos Nicolae sa imi aduca diverse lucruri, in principal mai totul se rezuma la jucarii.

Jucăria Mystery UFO, o porcărie

Un prieten a văzut ceva filmuleţe despre o jucărie numită Mystery UFO şi s-a decis că vrea şi el aşa. Prin România nu prea se găseşte aşa că a dat comandă de pe internet, de undeva de afară. Amazon cred. E drept, nu a citit mai multe detalii despre ea iar în pagina de unde a cumpărat-o nu erau prea multe informaţii decât chestii de astea de publicitate.

Robot Masturbator

Jucariile sexuale au evoluat foarte mult de-a lungul timpului. Iar pentru barbatii prea ocupati sa isi dedice putin timp si pentru autosatisfacere a aparut o noua inventie. Un Robot Masturbator.