Jucăria Mystery UFO, o porcărie

Un prieten a văzut ceva filmuleţe despre o jucărie numită Mystery UFO şi s-a decis că vrea şi el aşa. Prin România nu prea se găseşte aşa că a dat comandă de pe internet, de undeva de afară. Amazon cred.
E drept, nu a citit mai multe detalii despre ea iar în pagina de unde a cumpărat-o nu erau prea multe informaţii decât chestii de astea de publicitate.

Când i-a sosit jucăria acasă … dezamăgirea a fost maximă. Toată chestia era de fapt un ozn (din carton) legat cu un fir de aţă (subţire şi invizibil). Şi nu asta era marea problemă dar ca să ajungi la perfomanţele celor din filmuleţ e de muncă. Multă muncă.
Aşa că jucăria e momentan pe la o groapă de gunoi.

3 comments

  1. vezi ca el s-io fi cumparat altceva…asta din videoclip ca sa zboare nu are ata ci 2 inele. un inel pui pe o mana, unu pe o mana…invarti ozn-ul ala…si prin folia aia si inele ..se face un magnetism..ceva…morti lor..si zboara ala..

  2. @byb
    Nu e niciun magnetism, boule. Fiecare ozn are un fir foarte subtire (greu de vazut daca nu esti foarte atent). Acel fir sta fixat dupa urechea persoanei si e legat de ozn. Observa in clipul de mai sus, cum tipul isi misca mainile, dar isi tine gatul si capul in aceeasi pozitie. Cand da oznul peste spate, se inclina putina cu gatul si capul in acelasi timp. Asta-i toata smecheria. Nu-i nimic SF sau high-tech.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.