Cine a facut profit mare in 2011

In aceasta perioada nu prea exista firme care sa se poata lauda cu profit, dimpotriva multi au pierderi, reduceri de personal. Si totusi exista organizatii care fac profituri imense si asta fara prea multa bataie de cap. Si nu e vorba de sume modice, vorbim de milioane de euro. Multi probabil se vor arunca in prognosticuri si vor sugera ca e vorba de firme mari cum ar fi McDonald’s sau alte companii de genul…Total gresit cei care in 2011 au realizat un profit de aproximativ 7 milioane de euro sunt cei de la Patriarhia Romana.

Surprinzator pentru unii, biserica nu asfalteaza, nu are specialisti in finante si nici nu putem spune ca sunt foarte economicosi.., si totusi au un profit fantastic. In consecinta cea mai buna afacere in Romania e sa iti faci o biserica. Banii vin, controale nu ai, e raiul pe pamant pentru cei care o conduc, evident din cand in cand mai promit si ei raiul cate unui sponsor gen Gigi Becali, dar gura nu doare sa faci promisiuni. Iar doritori de cumparat locuri in rai exista.

Ar trebui sa extindem sistemul, ceva la modul asfaltezi o suta de metri autostrada si ti se iarta pacatele pe care le-ai facut furand. Cred ca am avea peste tot autostrazi daca s-ar aplica metoda.

10 comments

  1. radu@

    ar fi bine, dar eu ma cam indoiesc, daca dai o raita prin tara, sau mai pe la tara o sa ai mari surprize, avem zone care traiesc prin sec XVIII…..din acest punct de vedere.

  2. imi pare logic si normal patriarhia romana are cateva investitii bunicele , e o afecere in toata regula . Intrebarea este oare unde ajunge profitul ala ?

  3. Stiu .. din totdeauna am zis ca cea mai buna afacere este sa iti faci o Biserica :)) Preotii o duc din ce in ce mai bine ­čÖé

  4. in primul rand sunt benzinariile care nu vor pierde niciodata,sunt firmele de asigurari magazinele mari dar si patriarhia cum ai zis si tu la asta nu m-as fi gandit

  5. Cred ca lucrul asta se intampla de cam multisor..indiferent ca ne dam seama suntem cam prea …timizi ca sa o zic frumos..sa incercam sa facem ceva.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.