Priviri deocheate

Astazi am avut parte de priviri deocheate, sau cel putin asa am crezut…Nu ca mi-as fi dorit astfel de atentie din partea cuiva. Stand la semafor cu geamul deschis, pentru ca nu agreez aerul conditionat, la un moment dat am simtit cum cineva ma priveste insitent. Am crezut ca sunt confundat, insa privirea nu era una obisnuita, dar totusi ciudata.

De ce un barbat sa priveasca alt barbat ? Plus ca barbatul care ma privea era un bunic, sau putea sa imi fie bunic…era un mos care avea sau arata de cel putin 70 de ani cu privirea fixa inspre mine si cu gura deschisa. Imi venea sa ii zic cateva, sau macar sa il anunt ca nu sunt interesat de barbati, ci imi plac femeiile. Dar m-am abtinut punand totul pe seama varstei, confuzie, etc.

In sfarsit s-a facut verde si am plecat de la semafor, ca atunci sa realizez ca de fapt nu eu eram ,, tinta’’, undeva in dreptul masinii mele o tanara mai mult dezbracata decat imbracata si perfect mobilata.., asta l-a bulversat pe batranel. Pe jumatate m-am inselat, adica persoana isi imagina aceleasi lucruri pe care le-am citit eu pe fata individului, doar cu altcineva. Deci era ceva ,, normal’’,… poate era nepoata lui…

10 comments

  1. corect , poate era nepoata din America care nu o mai vazuse de 15 ani si a ramas bulversat , nu era cu andreea marin in masina :))?

  2. Din pacate, barbatii sunt niste porci si gandesc cu „acel cap” chiar si atunci cand intrumentul intra in moarte clinica!! Sunt doar niste scarbosi si ratati, nestiind valorile vietii..

  3. mosii sunt cei mai libidinosi, si nu m-as fi mirat nici daca s-ar fi uitat la tine 🙂 libidinosi si perversi

  4. :)) frumos! Am tot vazut batranei care saliveaza la volan in ultima vreme, cred ca se plictisesc acasa, iar in RATB e mult prea cald. 🙂

  5. Eu m-as fi simti flatat de gest :))
    O fi fost el barbat, dar daca se uita cineva asa insistent la tine inseamna ca e ceva de capul tau. Fiind de sexul opus e chiar mai mare impactul.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.