Ce fac angajatii RAR Timisoara ?

Probabil majoritatea dintre voi veti raspunde: ,, iau spaga”..Da, probabil o mare parte dintre ei. Insa unii mai fac si altceva…Ieri a trebuit sa ma prezint din nou la RAR Timisoara, institutia in care toti se cunosc, mai putin eu. Parca eram un intrus, asta e daca merg fara ,, pile”. Desi daca ma gandesc bine eram mai mult decat un intrus, parca vorbeam alta limba, nimeni nu ma baga in seama, toti intrau in fata mea, eu stateam la coada iar cand am ajuns la pult dispare cel care serveste. Ulterior revine dar pentru a servi pe altcineva, parca eram un extraterestru. In final ma baga cineva in seama si imi ia documentele, asta dupa circa doua ore.

Ce fac angajatii RAR Timisoara ?.. Greu de spus, muncesc probabil :-” , dar selectiv. Poza de mai jos demonstreaza staruinta, daruirea unui angajat RAR Timisoara, din pacate am facut-o cu telefonul si nu prea se vede ceea ce trebuie.

Ghici ce face angajatul RAR din imagine ?

Aparent munceste,….insa nu e asa, minunatul mecanic, inginer, sau ce o fi, joaca solitaire, ma intreb ce alte jocuri se mai practica pe acolo <:-P ? Sa nu mai vorbim de controlul tehnic facut intre jocuri, cel putin asta s-a intamplat in timpul cand eu faceam poza de mai sus. Ce o fi iesit la testul masinii 😕 ?...Doua perechi ?...Doar inginerul B-) stie.

One comment

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.