zambesc.com RSS Feed

RAR Timisoara inca functioneaza pe baza de spaga

Nu obisnuiesc sa dau spaga, nu e vorba de bani ci pur si simplu de principiu. Cu alte cuvinte imi este rusine de rusinea lor, adica a celor care cer, asteapta spaga. Astazi am fost sa programez o masina pentru verificare tehnica in vederea inmatricularii la Registru Auto Roman sau RAR cum i se mai spune. Deci m-am prezentat la ghiseul cu pricina, unde un domn tafnos ma anunta ca el si-a terminat programul, desi era ora 14 iar pe usa era afisat program cu publicul pana la ora 17 :30. Evident ca i-am raspuns ca pe usa scrie altceva, acesta a sarit ca ars ca el gata a terminat pe ziua de azi si sa merg la alt ghiseu.

M-am conformat desi putea sa imi spuna acest lucru de la inceput, dar merge si asa. M-am ,, miscat’’ catre ghiseul la care am fost trimis, aici o doamna amabila imi spune ca doar pentru la anul ma poate programa, pe anul acesta nu se mai poate. Am zis ok, asta e, am venit tarziu. Ma intreaba daca e bine in data de 3 sau 4, ii spun 4. Dau sa plec insa cand sa urc in masina realizez ca pe programarea mea scrie data de 3, desi eu ii spusesem 4. Ma intorc sa clarific poate s-a gandit la ceva si-a scris altceva. Cand ajung la ghiseu, nu mai era doamna ci un domn care programa un alt client pe data de 28.12.2013……………Deci nu erau locuri, dar erau locuri…, doar locuri cu taxa happy.

Asta e prima faza prin care se trece pe la Registrul Auto Roman Timisoara, ca la urmatorul nivel sigur urmeaza alte ,, taxe’’ happy, asta daca nu vreti sa faceti zeci de drumuri.

Ce m-a amuzat era un afis care ne anunta ca daca intampinam orice problema sau constatam nereguli sa il cautam pe un domn inginer, nu ii mai retin numele…

,
11 Comentarii
 1. Gabi :

  A zis pe data de 21 decembrie, 2012

  culmea si eu am patito in bucuresti , progamarile scurte se fac prin recomandari si atentii..

  pana la urma cand te-a programat ?

 2. cale :

  A zis pe data de 21 decembrie, 2012

  Ooo, dar crezi ca numai in Timisoara merge pe spaga laughing

 3. Mihai Căulea :

  A zis pe data de 22 decembrie, 2012

  Prea mișto. Te compătimesc și mi-e scârbă de oamenii ăștia în general care nu respectă normele astea minime ale bunului simț. Rușine!

 4. nica :

  A zis pe data de 22 decembrie, 2012

  Salut. In primul rand , parerea mea ca „spaga” si coruptia au luat amploare foarte mare si inca ia pe zi ce trece. Este un lucru foarte trist si este pacat de situatia care este acum la noi in tara. Oriunde te duci, trebuie sa dai spaga ca sa iti rezolvi treburile. Nu cred ca o sa se schimbe foarte curand aceasta situatie dezastroasa ca sa ii spun asa. A devenit ceva normal pentru toti oamenii din Romania. Dar haideti sa nu ne intristam si sa ne bucuram ca vin Sarbatorile de iarna. Va doresc Sarbatori fericite si un An Nou plin de realizari si plin de lucruri pozitive !

 5. fe :

  A zis pe data de 22 decembrie, 2012

  jale mare.. in piatra neamt spaga la rar a devenit o regula!

 6. Eleonora :

  A zis pe data de 22 decembrie, 2012

  Din pacate asa merg treburile in tara noastra. Sa speram ca peste putin timp va fi mai bine sau ne vom indrepta spre bine.

 7. tottyovi :

  A zis pe data de 23 decembrie, 2012

  bunnn..ma pregatesc si eu de RAR…bine de stiut happy

 8. Marius :

  A zis pe data de 24 decembrie, 2012

  Pai cam asta e sistemul din ziua de azi,totul si toate sunt de vanzare happy si sincer nu am intampinat niciodata astfel de probleme dar ceea ce am citit aici m’a lasat pur si simplu inca odata wow ! sorry pt tine si ar trebui sa ne para rau si pt ceilalti ca fiecare din noi suntem zilnic victime ale sistemului happy cheers

 9. dan :

  A zis pe data de 1 ianuarie, 2013

  Fara spaga Romania nu are farmec

 10. Ce fac angajatii RAR Timisoara ? | Zambesc :

  A zis pe data de 5 ianuarie, 2013

  […] o mare parte dintre ei. Insa unii mai fac si altceva…Ieri a trebuit sa ma prezint din nou la RAR Timisoara, institutia in care toti se cunosc, mai putin eu. Parca eram un intrus, asta e daca merg fara ,, […]

 11. Ionut :

  A zis pe data de 7 septembrie, 2013

  In trei judete diferite, lucrurile stau la fel. Dai spaga, ai prioritate happy Arges, Dambovita, Ilfov!


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*