RAR Timisoara inca functioneaza pe baza de spaga

Nu obisnuiesc sa dau spaga, nu e vorba de bani ci pur si simplu de principiu. Cu alte cuvinte imi este rusine de rusinea lor, adica a celor care cer, asteapta spaga. Astazi am fost sa programez o masina pentru verificare tehnica in vederea inmatricularii la Registru Auto Roman sau RAR cum i se mai spune. Deci m-am prezentat la ghiseul cu pricina, unde un domn tafnos ma anunta ca el si-a terminat programul, desi era ora 14 iar pe usa era afisat program cu publicul pana la ora 17 :30. Evident ca i-am raspuns ca pe usa scrie altceva, acesta a sarit ca ars ca el gata a terminat pe ziua de azi si sa merg la alt ghiseu.

M-am conformat desi putea sa imi spuna acest lucru de la inceput, dar merge si asa. M-am ,, miscat’’ catre ghiseul la care am fost trimis, aici o doamna amabila imi spune ca doar pentru la anul ma poate programa, pe anul acesta nu se mai poate. Am zis ok, asta e, am venit tarziu. Ma intreaba daca e bine in data de 3 sau 4, ii spun 4. Dau sa plec insa cand sa urc in masina realizez ca pe programarea mea scrie data de 3, desi eu ii spusesem 4. Ma intorc sa clarific poate s-a gandit la ceva si-a scris altceva. Cand ajung la ghiseu, nu mai era doamna ci un domn care programa un alt client pe data de 28.12.2013……………Deci nu erau locuri, dar erau locuri…, doar locuri cu taxa :).

Asta e prima faza prin care se trece pe la Registrul Auto Roman Timisoara, ca la urmatorul nivel sigur urmeaza alte ,, taxe’’ :), asta daca nu vreti sa faceti zeci de drumuri.

Ce m-a amuzat era un afis care ne anunta ca daca intampinam orice problema sau constatam nereguli sa il cautam pe un domn inginer, nu ii mai retin numele…

11 comments

  1. culmea si eu am patito in bucuresti , progamarile scurte se fac prin recomandari si atentii..

    pana la urma cand te-a programat ?

  2. Salut. In primul rand , parerea mea ca „spaga” si coruptia au luat amploare foarte mare si inca ia pe zi ce trece. Este un lucru foarte trist si este pacat de situatia care este acum la noi in tara. Oriunde te duci, trebuie sa dai spaga ca sa iti rezolvi treburile. Nu cred ca o sa se schimbe foarte curand aceasta situatie dezastroasa ca sa ii spun asa. A devenit ceva normal pentru toti oamenii din Romania. Dar haideti sa nu ne intristam si sa ne bucuram ca vin Sarbatorile de iarna. Va doresc Sarbatori fericite si un An Nou plin de realizari si plin de lucruri pozitive !

  3. Pai cam asta e sistemul din ziua de azi,totul si toate sunt de vanzare 🙂 si sincer nu am intampinat niciodata astfel de probleme dar ceea ce am citit aici m’a lasat pur si simplu inca odata wow ! sorry pt tine si ar trebui sa ne para rau si pt ceilalti ca fiecare din noi suntem zilnic victime ale sistemului 🙂 cheers

  4. In trei judete diferite, lucrurile stau la fel. Dai spaga, ai prioritate 🙂 Arges, Dambovita, Ilfov!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.