Emisiuni care sper sa dispara in 2013

Nu fac prevestiri, nici nu am vorbit cu vreo Carmen Harra, sau alta duduie cu puteri paranormale. Insa fiecare sfarsit de an aduce emisiuni noi, unele mai bune decat cele vechi altele mai proaste. Evident niciodata nu vor multumi pe toti. Personal m-as bucura daca ar disparea emisiunea lu’ Maruta, la fel si Acces Direct, Capatos, precum si emisiunea lui Mircea Badea. Probabil ca cer prea mult de la Mos Craciun. Iar la ce audienta au primele trei nu este nicio sansa sa dispara in curand. Insa emisiunea lui Mircea Badea ,, In gura presei ”, are ceva sanse sa dispara.

Marele orator nu prea are in cine sa arunce cu noroi, audienta s-a prabusit,…poate , poate se satura si Voiculescu de aceleasi buze reci la fund. O schimbare ar fi binevenita, orice fel de schimbare. Adica merge pus in emisiunea lu’ Capatos cu Cruduta, sau poate prezinta vremea. Cu siguranta s-ar descurca si la o emisiune cu motani. Desi pana la urma cea mai potrivita emisiune pentru maestrul Mircea Badea ar fi o emisiune unde nu se foloseste niciun microfon si nicio camera de luat vederi, poate ii zidesc si usa. Asa vor fi mai in siguranta generatiile care vin.

9 comments

 1. in privinta lui Mircea Badea nu stiu ce tot aveti cu el sau de ce nu va place, pentru ca pe langa faptul ca in emisiune face pe mascariciul pt ca daia e pus acolo, el defapt transmite tuturor prostia din tara asta si idiotenia de care suntem toti inconjurati si predispusi, si tocmai asta face acel om, va arata ce sa ocoliti si la ce sa deschideti mai bine ochii. E usor sa arati cu degetul pe cineva dar e atat de greu ca cel ce acuza sa se informeze catusi de putin.

 2. Sa ma informez despre ce ?
  Cum se pupa un dos de Motan, nu ar nimeni ce sa invete sau sa i se arate, ba dimpotriva…

  Limbaj violent cu accente de mahala gasim mai peste tot, eu nu vreau si la tv.

 3. n-ai decat sa schimbi canalul, sunt destule cu salam, copilu’minune si guta la care sa te uiti mai cu drag decat la badea… e adevarat, gusturile nu se discuta… si am si o curiozitate: de unde stii ca are buzele reci? le-ai probat cumva????

 4. sorry, dar si eu sunt pro Mircea Badea. In schimb sunt de acord cu tine cu Maruta. E chiar penibil rau de tot baiatul, in plus imi este foarte antipatic

 5. ada : @

  E logic ca schimb canalul, nu ma uit nici la copilul lu’ peste ca e acelas lucru.

  Nu e nici o diferenta intre Guta si Badea, amandoi vorbesc fara sens, ma rog unul canta, dar cum spuneai fiecare cu gustul lui.

  Referitor la buze, la asa o diaree verbala nu are decat ,, buze reci ”.

 6. Eu as propune spre disparitie s Top model sau cum ii zice aleia cu Botezatu in prim plan :))
  E atat de bine sa nu ai televizor in camera si sa iti selectezi singur de pe net ceea ce vrei sa vezi/citesti fara sa dai peste toti oligofrenii.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.