Au plecat ungurii, vin turcii

Nu va speriati, nu am ramas fara populatia maghiara din Transilvania, cei care au plecat, erau doar in vizita, sau cel putin asta au sustinut. Ungaria are si ea huliganii ei, cel putin asta am ajuns sa cred, imi este greu sa cred ca toti ungurii sunt la fel cu cei care au venit sa isi sustina echipa de fotbal. Ce au facut stie toata lumea, ceea ce nu prea a observat toata lumea e faptul ca ungurii sunt normali in Ungaria dar cum calca in Romania o iau razna.

Am impresia ca aceste tinuturi romanesti nu le fac bine, pur si simplu vecinii nostri o iau razna, sparg orice le iese in cale, scuipa, injura, si ca de obicei cer pamant. Deci data viitoare cand mai vin pe la noi va trebui sa le pregatim cateva roabe cu pamant, ca doar oaspetii trebuie respectati, doar pamant.. ca bolovani sunt multi printre ei.

Este bine totusi ca au plecat, altfel poate se angajau la Rosia Montana…au cam aceleasi teluri cu investitorii care vor sa darame muntii…Romania, pana la urma.

Cat priveste turcii, acestia s-au mai linistit in ultimii 200 de ani, ar zice multi… dar doar daca platim bir..si platim. Cele cateva sute, poate mii de shaormerii fara bon fiscal si evident femei fara numar, chiar si zana zanelor tot la ei a ajuns. E bine totusi ca nu e cu scandal, iar cat priveste sabia lu’ Stefan Cel Mare nicio sansa, dar ne-am obisnuit deja cu ideea. Sper ca si turcii sa plece cu aceleasi ,, bucurii ” ca si ungurii de pe Stadionul National.

4 comments

  1. Orice natie isi are huliganii ei, dar sincer, nu ma asteptam ca ungurii sa reactioneze asa…au o ura alimentata din alta parte cred…

  2. Alexxa@

    E prea mult ce spui tu, si sper ca e o gluma. E suficent ca ungurii cu bun simt sa recunoasca ca si ei au huligani si nesimtiti lor….nu sunt un popor perfect, ci au si uscaturi.

  3. Eu personal nu suport ungurii. Nu sunt rasist insa am avunt experiente nu prea placute cu cateva grupuri de unguri. Cat despre meciul de fotbal, bine ca am batut Ungaria daca de Turcia ne-am speriat.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.