zambesc.com RSS Feed

Fericirea se masoara in kilograme

O intrebare la care exista o sumedenie de raspunsuri, de genul : cei care nu sunt fericiti nu au capre, astfel vecinul nu isi poate dori sa le moara capra, etc. Totusi specialistii au niste explicatii, de data aceasta nu e vorba de oamenii de stiinta americani, nici englezi ci olandezi care vin cu cateva experimente, iar rezultatul experimentelor suna cam asa: oamenii fericiti se ingrasa, iar cei nefericiti nu se ingrasa. Explicatiile sunt simple, emotiile ne provoca foame si multe altele, astfel ca daca suntem fericiti nu mai incapem in piele, nici in haine, ba mai mult ne trebuie doua scaune sub poponet altfel riscam sa stam pe o buca sau sa rupem scaunul.

Femeile nefericite arata asa :

femeile nefericite
Foto: Facebook


Femeile fericite arata asa :

femei fericite
Foto: Facebook

Cam asta reise din concluziile oamenilor de stiinta, in consecinta grasutele nu ar mai trebui sa fie invidioase pe cele slabe, sigur acele slabe sunt nefericite, o duc rau, mai ales manechinele care se fataie pe la parade de moda si fac bani intr-o seara cat o grasa care vinde langosi intr-un an. Daca totusi exista cineva care vrea sa slabeasca, in acest moment e simplu, devii nefericita si imediat slabesti.

Cum poti fi nefericita, pai e suficient sa nu te speli vreo cinci zile si te vor parasi toti, iubitul/sotul, prietenii, poate te da afara si de la servici si asa devi nefericita, iar dupa slaba..e simplu, fara cura, fara dieta.

, , , , ,
2 Comentarii
  1. vasile :

    A zis pe data de 20 septembrie, 2013

    daca e sa ne luam dupa aceste concluzii ale oamenilor de stiinta,eu atunci eu prefer si cred ca toti sunteti de acord cu mine, femeile nefericite!

  2. Olivia :

    A zis pe data de 20 decembrie, 2013

    Da, vorba asta este celebra la tara mai ales, cica daca esti plinuta/grasa, traiesti bine, daca esti mai slaba asa…o duci rau….cu barbatu, cu soacra, sau cu amandoihappy


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*