Angajatii Petrom au dreptul sa sparga telefoanele clientilor

Angajatii Petrom au dreptul sa distruga telefoanele clientilor, am aflat acest lucru dintr-o sursa sigura. Mai exact de la un angajat Petrom care da la pompa in statia Petrom de pe strada Mures din Timisoara. Cu alte cuvinte daca cumva faceti o poza undeva in zona unei statii Petrom, angajatii au dreptul sa va pocneasca pana lasati telefonul din mana pentru ca acesta sa fie distrus. Ca doar tot ceea ce este in perimetrul unei statii Petrom este secret de stat. Iar informatiile despre spalatorul de parbriz si apa din galeata daca ar ajunge in mainile cui nu trebuie ar putea duce la evenimente catastrofale.

petrom str mures

Petrom a inventat apa calda

Nu stiu cand si cum, dar Petrom a inventat apa calda, asta e concluzia la care am ajuns. Si aceasta dupa ce in statia mai sus amintita am fost interpelat de un angajat care mi-a atras atentia ca imi poate sparge telefonul pentru ca am facut poze. Practic pompistul de serviciu a iesit val vartej din ghereta sa imi spuna ca imi sparge telefonul pentru ca am facut poze. L-am intrebat daca are vreun semn care sa interzica acest lucru, iar acesta a motivat ca e o regula interna. In fine cum a iesit asa a si intrat in ghereta, am mers dupa el sa ii dau telefonul sa il sparga dar s-a razgandit. Ce-i drept am facut si eu o poza la pompa in timp ce alimentam si aceasta pentru ca mi s-a parut ca preturile de la Petrom difera de la o statie la alta. Si asa si este, se poate vedea in articolul anterior.

Cat priveste regulile interne Petrom, nu stiu care sunt si nici nu ma intereseaza. Daca sefii institutiei au impresia ca sunt urmariti, au atacuri de panica, etc, atunci probabil au nevoie de altceva, nu de reguli interne. Ca de protejat nu au ce, eventual modalitatea de umflare a preturilor, dar asta o stiu si ceilalti vanzatori de carburant.

Daca e sa tinem cont de ultimile schimbari legislative, DNA ar trebui sa apeleze la angajatii Petrom, acestea au mai multa libertate decat agentii de la SRI….Regulile interne sunt peste legislatia in vigoare, iar material tampit care sa execute, exista din belsug. Sau poate a fost doar o intamplare, omul a ramas fara apa in ziua respectiva si a trebuit sa bea benzina. Si probabil de aici si visele cu spartul telefoanelor….Pana la urma am avut ghinion ca nu mi-a spart telefonul, ma pricopseam si eu cu un telefon nou platit de Petrom.

One comment

  1. Eu nu stiu ce cautai la Petrom, preturile se pot vedea de la distanta. Mie daca mi se intampla asa ceva chiar daca imi dadea carburant gratis nu mergeam pe la ei. Ar trebui sa cauti o alta benzinarie; mai sunt Mol, Nobel Oil sau Rompetrol.
    Eu nu am incredere in carburantii de la Petrom sau Lukoil, sunt de proasta calitate.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.