zambesc.com RSS Feed

Saltele Bucuresti – Timflex a deschis primul magazin de prezentare in Bucuresti

Saltele, perne, paturi, pilote, lenjerii pat, somiere, cam asa suna oferta producatorului timisorean Timflex.

timflex Bucuresti

Un nou magazin Timflex intr-o locatie cocheta aflata in Vulcan Mall, Galeria Carrefour, intrarea principala, primul magazin dupa cafenea. Daca la capitolul paturi, perne, lenjerii Timflex nu se deosebeste foarte mult de alti producatori, cand vine vorba de saltele, produsele Timflex sunt unice si nu e vorba de forma sau aspect. Salteaua tot ca o saltea arata, doar ca cele de la Timflex au memory si latex de la GommaGomma. In plus vorbim de preturi de producator.

Timflex magazin Bucuresti

Cine este GommaGomma ?

Producator italian recunoscut pe plan mondial ca fiind un reper in ce priveste calitatea. Cu alte cuvinte saltelele Timflex folosesc materie prima de calitate. Adica spuma memory si latex doar de la GommaGomma. Iar in acest moment grupul Timflex este singurul importator de materie prima produsa de GommaGomma.

timflex saltele

De ce saltele Timflex ?

Cel mai important aspect este calitatea, iar cand vorbim de calitate Timflex nu se rezuma doar la miezul saltelei. Toate saltelele fabricate de catre Timflex au strat antitranspiratie. Pare un lucru banal, insa 80% din producatori ,, sar ” peste aceasta etapa cand vine vorba de productie. Toate produsele Timflex corespund normelor UE in ce priveste calitatea si reteta de productie. La Timflex puteti comanda saltele la orice dimensiune si chiar forma. Livarea este gratuita pana in dormitor. Si acestea sunt doar cateva din aspectele care fac diferenta. In magazinele Timflex clientii se conving singuri, de aceea ideeal ar fi sa vizitati magazinul Timflex pentru a testa produsele.

saltele timflex Bucuresti

De ce paturi Timflex ?

Este foarte simplu, sunt practice, preturi de producator, culori la alegere, somiera este de calitate superioara. Pe langa toate acestea Timflex asigura transport si montaj gratuit, indiferent la ce etaj se face livrarea.

Pentru a testa produsele Timflex in Bucuresti vizitati magazinul de prezentare al fabricii din incinta Vulcan Mall, Galeria Carrefour. Daca va grabiti e posibil sa prindeti si oferta de deschidere, -30% la saltele memory si -20% la paturi.

, , , , , , , ,

Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*